• Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm

Η Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις ευρύχωρες διαστάσεις της, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιάτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
18074
5202707002805
5,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt

Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με τα 2 χερούλια 4lt clib-4lt είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με τη μεγάλη της χωρητικότητα 4 λίτρων, σας επιτρέπει να σερβίρετε το αγαπημένο σας ποτό σε μεγάλες παρέες με άνεση. Τα διάφανα υλικά της προσδίδουν μια μοντέρνα εμφάνιση και επιτρέπουν να δείτε το περιεχόμενο με μια ματιά. Με τα 2 χερούλια της, είναι εύκολο να μεταφέρετε τη σαμπανιέρα από την κουζίνα στο τραπέζι χωρίς κίνδυνο αποχύτ
Τιμή 13,14 €

Κύκλωψ κουταλοθήκη συρταριού 32,5x25,5x4,2cm

Η κουταλοθήκη συρταριού Κύκλωψ δημιουργεί την τέλεια τάξη στην κουζίνα σας. Με τις ιδανικές διαστάσεις 32,5x25,5x4,2cm, προσφέρει αρκετό χώρο για να οργανώσετε τις κουτάλες και πιρούνια σας με έναν εύκολο και λειτουργικό τρόπο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η κουταλοθήκη Κύκλωψ είναι ανθεκτική και διαχρονική, προσθέτοντας στυλ και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που
Τιμή 1,98 €

Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366

Η Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366 είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, μπορείτε να διατηρήσετε τις κουτάλες και τα πιρούνια σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο ροζ χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική πινελιά ομορφιάς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη Bager κουταλοθήκη BG366 τώρα και κάντε την καθημε?
Τιμή 2,26 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW

Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την κομψή της εμφάνιση και την πρακτικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Η μεγάλη χωρητικότητά της 2,5lt σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη σαμπανιέρα και να ξεχωρίσετε σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 5,90 €

Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι

Η Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πιάτα σας οργανωμένα και προστατευμένα. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια αίσθηση τάξης και κομψότητας στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs φακελάκια cappuccino choco milka 8τεμ

Απολαύστε την τέλεια συντροφιά σας με το Jacobs cappuccino choco milka sticks 8τεμ. Η απαλή γεύση του cappuccino συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα Milka, δημιουργώντας ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τη γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 2,86 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr

Οι μαύροι σπόροι πιθανώς αναφέρονται σε διάφορους είδους σπόρους, όπως μαύρα κολοκύθια, μαύρη καστανιά, μαύροι ηλιόσποροι κ.ά. Η αναφορά "Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μαύρων σπόρων βάρους 120 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 0,74 €

Tns τραπεζομάντηλο αλέκιαστο 140x140cm

Ανανεωτικό και μοντέρνο, το τραπεζομάντηλο αλεκίαστο 140x140cm (TBL140) θα δώσει μια φρέσκια αίσθηση στον χώρο σας. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτό το τραπεζομάντηλο είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με στιλ και κομψότητα!
Τιμή 5,41 €

Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600gr

Το Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει την γεύση της μαστίχας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Τιμή 2,88 €