• Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw Colorato - 1
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw Colorato - 2
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw Colorato - 3
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw Colorato - 1
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw Colorato - 2
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw Colorato - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColorato

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw

Ανανεωτική, λειτουργική και στυλάτη σαμπανιέρα Colorato που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τη χωρητικότητα των 4lt και τα 2 χερούλια για εύκολη μεταφορά, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και γιορτές. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
22053
5206824970016
8,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σαμπανιέρα πλαστική λευκή ματ με δύο χερούλια Colorato

Χωρητικότητα: 4L

Χρώμα: Λευκό ματ

Κατάλληλη για εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία, beach bar κ.α.

Διαστάσεις: 220x210x255 mm

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW

Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την κομψή της εμφάνιση και την πρακτικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Η μεγάλη χωρητικότητά της 2,5lt σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη σαμπανιέρα και να ξεχωρίσετε σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 5,90 €

Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm

Το Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτό το στραγγιστήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην καθημερινή μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική!
Τιμή 1,07 €

Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η κουταλοθήκη συρταριού πλαστικής της εταιρίας είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τις κουτάλες σας στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτή η κουταλοθήκη θα κρατήσει τις κουτάλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 2,24 €

Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι

Η Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πιάτα σας οργανωμένα και προστατευμένα. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια αίσθηση τάξης και κομψότητας στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,50 €

Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη

Η μικρή επίπεδη πιατοθήκη Κύκλωψ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η πιατοθήκη θα προσφέρει μια κομψή λύση για την αποθήκευση των πιάτων σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 3,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Parisienne fiorile αφρόλουτρο frutti rossi 1lt

Το Parisienne Fiorile αφρόλουτρο "Frutti Rossi" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι ένα προϊόν περιποίησης του σώματος με αρωματικά χαρακτηριστικά φρούτων. Ο όρος "Frutti Rossi" σημαίνει "κόκκινα φρούτα" στα ιταλικά και μπορεί να αναφέρεται σε διάφορα κόκκινα φρούτα όπως φράουλες, βατόμουρα, κεράσια και άλλα.

Τιμή 1,86 €

Κύκνος σάλτσα ντομάτας με πικάντικη πιπερίτσα & σκόρδο 425gr

Σάλτσα τομάτας με πικάντικη πιπερίτσα & σκόρδο

Σάλτσα τομάτας με καυτερή επίγευση, η ελληνική εκδοχή της Αραμπιάτα.

Ιδανική για ζυμαρικά, σαγανάκια, αλλά και για μπρουσκέτες, πίτσα, θαλασσινά ή κρέας.

Χωρίς γλουτένη & συντηρητικά

Ελληνικό προϊόν

Τιμή 2,69 €

Babycare μωρομάντηλα calming 2x20τεμ

Μωρομάντηλα, των οποίων η σύνθεση περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας), φυτικά εκχυλίσματα βαμβακιού και οργανικής λεβάντας. Φροντίζουν το δέρμα του μωρού, ενώ προσφέρουν μια μοναδικά χαλαρωτική αίσθηση. Επιπλέον, καθαρίζουν απαλά και βοηθούν στην προστασία από τυχόν ερεθισμούς και συγκάματα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι απαλά και καθαρίζουν αποτελεσματικά.

Τιμή 1,36 €

Φωτοτυπικό χαρτί λευκό α4 80gr φ500

Αγοράστε το Φωτοτυπικό χαρτί λευκό α4 80gr φ500 και απολαύστε ανώτερη ποιότητα εκτυπώσεων. Ιδανικό για καθημερινή χρήση στο γραφείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 4,56 €