• Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη

Η μικρή επίπεδη πιατοθήκη Κύκλωψ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η πιατοθήκη θα προσφέρει μια κομψή λύση για την αποθήκευση των πιάτων σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
8074
5202707001389
3,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η "Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη" αναφέρεται σε μια μικρή πιατοθήκη ή πιατέλα που συνήθως χρησιμοποιείται για το σερβίρισμα μικρών γευμάτων, επιδορπίων, ή αναψυκτικών. Αυτές οι πιατοθήκες είναι επίπεδες, κομψές και συνήθως κατασκευασμένες από ποικιλία υλικών, όπως πορσελάνη, γυαλί, πλαστικό ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Χρησιμοποιούνται για διάφορες περιστάσεις, όπως στο σπίτι, σε εστιατόρια, σε εκδηλώσεις, ή σε μπουφέ. Η μικρή επίπεδη πιατοθήκη είναι ιδανική για τη σερβιρισμα επιδορπίων, φρούτων, τυριών, κρουασάν, κέικ, και άλλων μικρών γευμάτων.

Η επιλογή της υλικής και του σχεδιασμού της πιατοθήκης εξαρτάται από το είδος της χρήσης και το αισθητικό στυλ που επιθυμείτε.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Viosarp πιατοθήκη διώροφη νίκελ

Η διώροφη πιατοθήκη Viosarp νικελωμένης επιφάνειας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη Viosarp προσφέρει αντοχή και αντοχή στον χρόνο. Με το μοντέρνο νίκελ φινίρισμα της, θα προσθέσετε ένα αισθητικά ελκυστικό στοιχείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Viosarp πιατοθήκη τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τα πιάτα σας!
Τιμή 7,37 €

Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm

Το Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτό το στραγγιστήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην καθημερινή μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική!
Τιμή 1,07 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw

Ανανεωτική, λειτουργική και στυλάτη σαμπανιέρα Colorato που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τη χωρητικότητα των 4lt και τα 2 χερούλια για εύκολη μεταφορά, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και γιορτές. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 8,33 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt

Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με τα 2 χερούλια 4lt clib-4lt είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με τη μεγάλη της χωρητικότητα 4 λίτρων, σας επιτρέπει να σερβίρετε το αγαπημένο σας ποτό σε μεγάλες παρέες με άνεση. Τα διάφανα υλικά της προσδίδουν μια μοντέρνα εμφάνιση και επιτρέπουν να δείτε το περιεχόμενο με μια ματιά. Με τα 2 χερούλια της, είναι εύκολο να μεταφέρετε τη σαμπανιέρα από την κουζίνα στο τραπέζι χωρίς κίνδυνο αποχύτ
Τιμή 13,14 €

Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm

Η Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις ευρύχωρες διαστάσεις της, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιάτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Axion στεγνωτικό - λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Axion απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 8,53 €

Axe αποσμητικό σώματος spray wild bergamot 2x150ml

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) WILD BERGAMOT είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη μοναδική αρωματική νότα του άγριου bergamot, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και αυτοπεποίθητοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε το AXE BODY SPRAY να σας συνοδεύει και να δημιουργεί μια εκρηκτική εντύπωση όπου κι αν βρίσκεστε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
Τιμή 5,40 €

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!
Τιμή 0,47 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x22cm 25lt

Αυτό το πλαστικό ορθογώνιο κουτί αποθήκευσης της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 50x33x22cm και χωρητικότητα 25lt, αυτό το κουτί προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα σας με ασφάλεια και ευκολία. Η ενσωματωμένη λαβή του κάνει εύκολο τον μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που θα φέρει στον χώρο σ
Τιμή 9,14 €

Pummaro χυμός τομάτας κλασικός 1kg

100% Ελληνικές ντομάτες για υπέροχο άρωμα και γεύση στο φαγητό.

Δοκιμάστε σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και σε υπέροχες σάλτσες, σιγοβράζοντας σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας.

Τιμή 1,60 €