• Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 1
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 2
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 3
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 4
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 5
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 1
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 2
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 3
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 4
  • Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική Tns - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
13718
5204558380903
1,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm

Η Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις ευρύχωρες διαστάσεις της, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιάτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,43 €

Viosarp πιατοθήκη διώροφη νίκελ

Η διώροφη πιατοθήκη Viosarp νικελωμένης επιφάνειας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη Viosarp προσφέρει αντοχή και αντοχή στον χρόνο. Με το μοντέρνο νίκελ φινίρισμα της, θα προσθέσετε ένα αισθητικά ελκυστικό στοιχείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Viosarp πιατοθήκη τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τα πιάτα σας!
Τιμή 7,37 €

Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm

Ο Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και τις εξαιρετικές του δυνατότητες, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Αποχαιρετήστε το χάος και την ανασφάλεια και αποκτήστε τώρα τον Yonca στεγνωτήρα νεροχύτη για μια κουζίνα που θα ξεχωρίζει!
Τιμή 13,25 €

Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη

Η μικρή επίπεδη πιατοθήκη Κύκλωψ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η πιατοθήκη θα προσφέρει μια κομψή λύση για την αποθήκευση των πιάτων σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 3,74 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw

Ανανεωτική, λειτουργική και στυλάτη σαμπανιέρα Colorato που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τη χωρητικότητα των 4lt και τα 2 χερούλια για εύκολη μεταφορά, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και γιορτές. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 8,33 €

Κορυφαία προϊόντα

El sabor salsa dip τομάτας 1kg

Η νέα salsa dip τομάτας 1kg από την εταιρία EL SABOR θα σας ταξιδέψει στη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Με φρέσκες ντομάτες και μυρωδάτα μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα δώσει ένα μοναδικό, γευστικό τσίμπημα σε κάθε δείπνο σας. Απολαύστε την με τα τσιπς, τα τάκος ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αφήστε τη γεύση της EL SABOR να σας κερδίσει και να κάνει το επόμενο γεύμα σας αξέχαστο.
Τιμή 6,39 €

Συμεωνίδης αμύγδαλα ωμά 200gr

Αμύγδαλα ωμά της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου, καθώς ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα.

Τιμή 2,78 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα κακάο βρώμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, με γευστική κρέμα βανίλιας υψηλής διατροφικής αξίας, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ.

Τιμή 1,94 €

Viva χυμός με μήλο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από μήλο το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στη δημιουργία γερού σκελετού. Διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τονώνει τον οργανισμό χωρίς να τον επιβαρύνει με λιπαρά. 

Τιμή 0,46 €