• Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική  - 1
  • Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική  - 1

Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η κουταλοθήκη συρταριού πλαστικής της εταιρίας είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τις κουτάλες σας στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτή η κουταλοθήκη θα κρατήσει τις κουτάλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
17929
5203238001800
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366

Η Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366 είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, μπορείτε να διατηρήσετε τις κουτάλες και τα πιρούνια σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο ροζ χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική πινελιά ομορφιάς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη Bager κουταλοθήκη BG366 τώρα και κάντε την καθημε?
Τιμή 2,26 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw

Ανανεωτική, λειτουργική και στυλάτη σαμπανιέρα Colorato που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τη χωρητικότητα των 4lt και τα 2 χερούλια για εύκολη μεταφορά, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και γιορτές. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 8,33 €

Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι

Η Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πιάτα σας οργανωμένα και προστατευμένα. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια αίσθηση τάξης και κομψότητας στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,50 €

Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm

Ο Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και τις εξαιρετικές του δυνατότητες, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Αποχαιρετήστε το χάος και την ανασφάλεια και αποκτήστε τώρα τον Yonca στεγνωτήρα νεροχύτη για μια κουζίνα που θα ξεχωρίζει!
Τιμή 13,25 €

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
Τιμή 1,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Simba γατοτροφή πατέ μοσχάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα ( εκ των 6% μοσχάρι ), βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία

Τιμή 0,49 €

Μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τον χώρο σας!
Τιμή 0,63 €

Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml

Η Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και απαλότητα στα χέρια σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, προσφέροντας άμεση ανακούφιση και αίσθηση απαλότητας. Αποκτήστε τώρα την Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα.
Τιμή 1,26 €

Flos black magic clean υγρό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα 1,5lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων Black Magic Clean της Flos μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας.

Διαρκεί για 30 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,98 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo ricotta 400gr

Σάλτσα τομάτας της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Ταιριάζει με πολλά φαγητά, όπως ζυμαρικά, πιλάφια και ριζότα, κεφτέδες και μπιφτέκια, ψητά κρεατικά, πουλερικά και ντάκους.

Τιμή 4,70 €