• Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No307 Δ:44,5 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No307 Δ:44,5 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No307 Δ:44,5

Πιάτο, της εταιρίας Cyclops, σε καφέ χρώμα. Eίναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

7126
5202707992052
2,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Πιάτο, της εταιρίας Cyclops, σε καφέ χρώμα. Eίναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική πιτσιλωτή με πιατάκι 26x21cm

Η πιο τέλεια γλάστρα για τον κήπο σας! Η πλαστική πιτσιλωτή γλάστρα Tns δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με μέγεθος 26x21cm και πιατάκι, είναι η ιδανική λύση για τα φυτά σας. Ανανεώστε τον κήπο σας με στυλ και ποιότητα, επιλέγοντας την Tns πιτσιλωτή γλάστρα. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των φυτών σας!
Τιμή 3,12 €

Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 19,5x14cm 2lt γκρι

Η Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 19,5x14cm 2lt γκρι είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το χρώμα της, θα δώσει μια φρέσκια νότα στον εξωτερικό σας χώρο. Η ποιότητα και η αντοχή του υλικού την καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση για τον κήπο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την αισθητική του χώρου σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα Tns!
Τιμή 3,59 €

Et plast γλάστρα αναϊς στρόγγυλη μόκα 20x18,5cm

Η γλάστρα αναϊς στρόγγυλη μόκα 20x18,5cm της ET Plast είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Με το μοντέρνο της design και το χρώμα μόκα, θα προσθέσει μια αίσθηση ζεστασιάς και φινέτσας στο σπίτι σας. Η ποιότητα κατασκευής της ET Plast εγγυάται τη μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα της γλάστρας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για όλα τα είδη φυτών. Αναβαθμίστε τον εσωτερικό σας χώρο με αυτήν την όμορφη γλάστρα της ET Plast κ
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Frozen μολυβοθήκη μεταλλική 10x11cm 1τεμ

Η μολυβοθήκη Frozen είναι η τέλεια προσθήκη στο γραφείο σας! Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μέταλλο, με διαστάσεις 10x11cm, η μολυβοθήκη αυτή είναι ανθεκτική και στυλάτη. Κρατήστε τα μολύβια και τα στυλό σας οργανωμένα με στυλ, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της Frozen. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάρετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 1,50 €

7 Days bake rolls με ντομάτα, ελιά & ρίγανη 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα & μαλακτικό 10τεμ

Τα φύλλα Εύρηκα χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τα κατάλοιπα βρωμιάς που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν σαν καινούργια με τα χρώματα έντονα και λαμπερά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Επιπλέον, οι πλύσεις περιορίζονται, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα.

Τιμή 1,95 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού φρεσκάδα ωκεανού 30τεμ

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα του ωκεανού με τα KLINEX ΥΓΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ 30τεμ. Η μοναδική αρωματική τους σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε νέες διαστάσεις καθαριότητας. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τον χώρο σας να μυρίζει φρεσκάδα κάθε μέρα!
Τιμή 1,88 €

Νουνού γάλα συμπυκνωμένο kid 6x400gr

Το ΝΟΥΝΟΥ kid είναι ένα παιδικό συμπυκνωμένο ρόφημα γάλακτος από 100% φυσικό γάλα, εμπλουτισμένο με απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω. 

Η νέα προηγμένη σύνθεση του NOYNOY kid προσφέρει στα παιδιά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη καθώς και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Τιμή 10,27 €