• Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi Tns - 1
  • Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi

Το Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και στυλάτο προϊόν που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης του, το Tns πεντάλ θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας στον χώρο εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
27430
5204558396614
14,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η Tns προσφέρει ένα πεντάλ με πιγκάλ πλαστικό σε λευκό χρώμα, με κωδικό 528/WHI. Αυτό το πεντάλ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό και σχεδιασμένο για εύκολη χρήση στον καθημερινό σας χώρο.

Το πεντάλ με πιγκάλ πλαστικό της Tns διαθέτει μηχανισμό ανύψωσης με το πόδι, ώστε να μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το καπάκι εύκολα και υγιεινά. Επίσης, διαθέτει ειδική επένδυση στη βάση για να προστατεύει το πάτωμα από γρατζουνιές και φθορές.

Το πεντάλ με πιγκάλ πλαστικό λευκό της Tns είναι ιδανικό για τη χρήση στο μπάνιο, την κουζίνα, το γραφείο ή οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεστε ένα εύχρηστο και υγιεινό τρόπο διάθεσης των απορριμμάτων.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ τάπα νεροχύτη με αλυσίδα

Η τάπα νεροχύτη Κύκλωψ με αλυσίδα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την αξιόπιστη ποιότητά της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο νεροχύτη σας. Η εύκολη τοποθέτηση και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα την τάπα νεροχύτη Κύκλωψ και αναβαθμίστε το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 1,45 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας σκέτη

Η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα στο μπάνιο σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και προσεγμένο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό αξεσουάρ!
Τιμή 0,91 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα. Ιδανικό για κάθε μπάνιο, το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας θα σας παρέχει άνεση και λειτουργικότητα καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 6,30 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 είναι ο τέλειος σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην ποιότητα και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe classic στιγμιαίος καφές ντεκαφεϊνέ 200gr

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση. Για την παρασκευή του καφέ NESCAFÉ® CLASSIC®, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση και το άρωμά του.

ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ:

2 (5γρ) κουταλάκι του γλυκού NESCAFÉ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό. Αν θέλουμε γάλα το προσθέτουμε στο τέλος.

ΓΙΑ ΚΡΥΟ:

2 κουταλάκια γλυκού καφέ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 30ml (5 κουταλιές της σούπας).

Τιμή 10,78 €

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Αναζωογονητικό, φυσικό και αγνό, το Διός μεταλλικό νερό θα σας δώσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της ενέργειας που χρειάζεστε καθημερινά. Με την απαλή του γεύση και τα ευεργετικά του μεταλλικά ιχνοστοιχεία, το Διός είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αξεπέραστη ποιότητα και γεύση του Διός μεταλλικού νερού.
Τιμή 1,64 €

Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη λεπτή του υφή και την απίστευτη αρωματική νότα, το σιμιγδάλι Αλλατίνη θα απογειώσει τις γεύσεις σας και θα δώσει νέα πνοή στις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,54 €

Ο μπαξές τοματοπολτός 28-30% 140gr

Παραδοσιακός πελτές της εταιρείας Ο Μπαξές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,78 €