• Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4 Tns - 1
  • Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4

Tο Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για την είσοδο του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αντιολισθητική επιφάνεια, θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
15252
5204558375749
2,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσδίδει στυλ και προστασία στον χώρο σας. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την αντοχή του στη φθορά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αφήστε το Sidirela πατάκι να φροντίσει για την ασφάλεια και την κομψότητα του χώρου σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,09 €

Sidirela πατάκι εισόδου flocky welcome home 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου flocky welcome home 40x60cm είναι το τέλειο προϊόν για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας στο σπίτι σας με στυλ και άνεση. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Sidirela πατάκι εισόδου θα δώσει μια άλλη νότα στην είσοδο του σπιτιού σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,48 €

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Sidirela πατάκι εισόδου μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα star καφέ 40x60cm

Ανανεώστε τον χώρο σας με το όμορφο Sidirela πατάκι εισόδου μοκέτα σε μέγεθος 40x60cm. Η μοκέτα με το αντιολισθητικό υπόστρωμα star σε καφέ χρώμα θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στην είσοδο του σπιτιού σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή της Sidirela!
Τιμή 4,18 €

Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm

Το Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Η απαλή υφή της γούνας θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά μέρα και θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τις διαστάσεις 60x90cm, αυτό το χαλάκι είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομψό και πρακτικό διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι σας με το Tns χαλάκι γούνα animal cutting μ?
Τιμή 14,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο milk & cream 500ml

Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμη που συνθέτουν το αφρόλουτρο Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Τιμή 1,67 €

Lindt lindor σοκολατάκια 200gr

Τα Lindt Lindor σοκολατάκια 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την πολυτέλεια της Lindt με τα Lindor σοκολατάκια 200gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.
Τιμή 9,00 €

Spark wc υγρό τουαλέτας με ενεργό χλώριο φρεσκάδα πεύκου 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης σε παχύρρευστη μορφή της εταιρείας Spark, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Η δράση του διαρκεί περισσότερο, χάρη στην παχύρρευστη σύνθεση του.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,43 €

Pepsi cola max 1,5lt

Αναψυκτικό τύπου cola χωρίς ζάχαρη, μηδέν θερμίδες σε πρακτική οικογενιεκή ανακυκλώσιμη συσκευασία. Δροσιστική, με maximum γεύση, συνοδεύει τέλεια το φαγητό.

Τιμή 1,52 €