• Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm Tns - 1
  • Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm

Το Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Η απαλή υφή της γούνας θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά μέρα και θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τις διαστάσεις 60x90cm, αυτό το χαλάκι είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομψό και πρακτικό διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι σας με το Tns χαλάκι γούνα animal cutting μ?
17796
5204558375930
14,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4

Tο Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για την είσοδο του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αντιολισθητική επιφάνεια, θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,77 €

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Tns πατάκι γούνα animal shape 60x90cm

Το TNS πατάκι γούνα animal shape με διαστάσεις 60x90cm πιθανότατα είναι ένα χαλάκι με γούνα σε σχήμα ζώου, δηλαδή μια μικρή χαλίτσα σχεδιασμένη να μοιάζει με ένα ζώο, όπως μια γάτα, ένα σκυλάκι ή άλλο ζώο.

Τιμή 14,45 €

Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας με λάστιχο και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Τιμή 3,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Babycare calming μωρομάντηλα 3x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη φροντίδα του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει φυσικά συστατικά, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν απαλή και αποτελεσματική φροντίδα για το δέρμα του μωρού σας. Εξασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα αισθάνεται άνετο και καθαρό κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το μωρό σας
Τιμή 2,74 €

Soft μαλακτικό ρούχων muschio bianco 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Muschio Bianco

Τιμή 3,21 €

Jannis παστέλι με αμύγδαλο 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για Vegans

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Ελεύθερο γαλακτοκομικών

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς πρόσθετα

Τιμή 1,07 €

Knorr snack pot creamy pesto 68gr

Το Knorr snack pot creamy pesto 68gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με την απαλή γεύση του pesto και την ευκολία που προσφέρει ο φορητός σχεδιασμός, αυτό το προϊόν θα σίγουρα σας κερδίσει. Απλά προσθέστε ζεστό νερό, ανακατέψτε καλά και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Knorr!
Τιμή 1,40 €