• Tns πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα pvc 40x60cm
  • Tns πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα pvc 40x60cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα pvc 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα από PVC με διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι που συνήθως τοποθετείται έξω από την είσοδο της πόρτας σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.

10644
5204558375794
6,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το TNS πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα από PVC με διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι που συνήθως τοποθετείται έξω από την είσοδο της πόρτας σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.

Τα πατάκια εξώπορτας έχουν ως κύριο σκοπό να συγκρατούν τη λάσπη, το νερό, τη βροχή και τις άλλες ακαθαρσίες που μπορεί να φέρουν οι περαστικοί από τα παπούτσια τους κατά την είσοδό τους στο σπίτι ή το κτίριο. Το υλικό PVC του πατακιού εξωτερικού χώρου το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντάς του να αντέχει σε υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία και φθορές.

Ο σχεδιασμός με το μοτίβο κοκοφοίνικα προσφέρει έναν διακοσμητικό χαρακτήρα στην είσοδο του σπιτιού σας ή του κτιρίου. Επιπλέον, το μέγεθος του, 40x60cm, είναι κατάλληλο για πολλούς τύπους εισόδων. Η συντήρηση αυτών των πατακιών είναι συνήθως αρκετά εύκολη, αφού μπορούν να καθαριστούν εύκολα με ένα σφουγγάρι ή να πλυθούν με νερό και σαπούνι.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm

Το Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Η απαλή υφή της γούνας θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά μέρα και θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τις διαστάσεις 60x90cm, αυτό το χαλάκι είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομψό και πρακτικό διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι σας με το Tns χαλάκι γούνα animal cutting μ?
Τιμή 14,45 €

Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4

Tο Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για την είσοδο του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αντιολισθητική επιφάνεια, θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,77 €

Sidirela πατάκι εισόδου μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεώστε την είσοδό σας με το μοναδικό πατάκι εισόδου Sidirela με αντιολισθητικό υπόστρωμα και όμορφο σχέδιο κύκνος. Αποκτήστε το τώρα σε διάσταση 40x60cm και κάντε την είσοδό σας ακόμη πιο εντυπωσιακή!
Τιμή 2,44 €

Πατάκι εισόδου αντιολισθητικό Μαίανδρος μαύρο 40x60cm

Αυτό το αντιολισθητικό πατάκι Μαίανδρος μαύρο 40x60cm είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αντοχή του στην υγρασία, αυτό το πατάκι θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στην είσοδο του σπιτιού σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Fest magic τηγάνι βαθύ αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Το Fest magic τηγάνι βαθύ ηλεκτρικό 28cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτης απόδοσης. Με την εξαιρετική του κατασκευή και την εύκολη χρήση, το τηγάνι Fest magic θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος στο σπίτι σας!

Τιμή 19,46 €

Rummo fusilli no48 500gr

Το Rummo fusilli no48 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με την γεύση και την ποικιλία των σχήματων. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας σε νόστιμες συνταγές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο εστιατόριο. Αποκτήστε το Rummo fusilli no48 500gr της Rummo τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,42 €

Ήλιος βανίλια 30x3gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 3,19 €

POLMIX ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ 48 MICRON 90LT (72*95) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων POLMIX σε χρώμα μπλε με πάχος 48 micron και χωρητικότητα 90 λίτρων είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμάτων σας. Με τις διαστάσεις 72*95 και τη συσκευασία 10 τεμαχίων, αυτή η σακούλα θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Πρακτική, ανθεκτική και εύκολη στη χρήση, η σακούλα POLMIX είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την άρ
Τιμή 0,85 €