• Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm
  • Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας με λάστιχο και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

10647
5204558375862
3,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το TNS πατάκι εξώπορτας με λάστιχο και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Τα πατάκια εξώπορτας με λάστιχο είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και συνήθως διαθέτουν αντιολισθητική επιφάνεια για ασφαλές περπάτημα. Είναι σχεδιασμένα να συγκρατούν τη λάσπη, το νερό και τις άλλες ακαθαρσίες που μπορεί να φέρουν οι περαστικοί από τα παπούτσια τους κατά την είσοδό τους.

Τα πατάκια με λάστιχο είναι επίσης εύκολα στη συντήρηση και τον καθαρισμό, καθώς μπορούν να πλυθούν εύκολα με νερό και σαπούνι ή να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Επιπλέον, η διάσταση 40x60cm είναι κοινή και κατάλληλη για πολλές εισόδους. Τα πατάκια εξώπορτας αυτά προσφέρουν μια πρακτική λύση για τη διατήρηση του καθαρισμού και της ασφάλειας στην είσοδο του χώρου σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirela πατάκι εισόδου αντιολισθητικό μαύρο 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου είναι ένα αντιολισθητικό μαύρο πατάκι διαστάσεων 40x60cm που θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ στην είσοδό σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Sidirela, αυτό το πατάκι είναι ιδανικό για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που συνδυάζει πρακτικότητα και στυλ.
Τιμή 2,90 €

Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm

Το Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα δώσει μια άριστη εμφάνιση στον χώρο σας. Επιπλέον, η αντοχή του στη χρήση και η εύκολη συντήρησή του το καθιστούν ένα αξιόπιστο προϊόν που θα σας χαρίσει άνεση και πρακτικότητα σε καθημερινή βάση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm και να αναβαθμίσετε το
Τιμή 2,82 €

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Sidirela πατάκι εισόδου flocky welcome home 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου flocky welcome home 40x60cm είναι το τέλειο προϊόν για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας στο σπίτι σας με στυλ και άνεση. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Sidirela πατάκι εισόδου θα δώσει μια άλλη νότα στην είσοδο του σπιτιού σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,48 €

Χαλάκι πυραμίδα 50x80cm

Το χαλάκι πυραμίδα 50x80cm είναι ένα μοναδικό και στιλάτο προϊόν που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο!
Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 425ml

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 3,29 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml

Η μπλε απόχρωση του Johnsof χρώματος ζαχαροπλαστικής 28ml θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στις δημιουργίες σας. Αναβαθμίστε τα γλυκά σας με αυτό το εκθαμβωτικό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης με το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml!
Τιμή 1,79 €

Luxe ασετόν με λάδι 125ml

Υγρό διαλυτικό με λάδι που απομακρύνει το βερνίκι νυχιών. Έχει ως βασικό συστατικό την ασετόνη.

Ασετόν με λάδι

Συσκευασία 125ml

Τιμή 0,44 €

Melissa τορτελίνια τρικολόρε 250gr

Τρικολόρε τορτελίνια Melissa 250gr - Απολαύστε τη γεύση της Ιταλίας με τις νόστιμες τρικολόρε τορτελίνια της εταιρίας Melissa. Φρέσκα υλικά, πλούσια γεύση, απλά να μαγειρέψετε και ένα πιάτο που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ιταλίας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,47 €