• Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm
  • Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm

Το Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα δώσει μια άριστη εμφάνιση στον χώρο σας. Επιπλέον, η αντοχή του στη χρήση και η εύκολη συντήρησή του το καθιστούν ένα αξιόπιστο προϊόν που θα σας χαρίσει άνεση και πρακτικότητα σε καθημερινή βάση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm και να αναβαθμίσετε το
16832
5204558342925
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4

Tο Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για την είσοδο του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αντιολισθητική επιφάνεια, θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,77 €

Sidirela πατάκι εισόδου αντιολισθητικό μαύρο 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου είναι ένα αντιολισθητικό μαύρο πατάκι διαστάσεων 40x60cm που θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ στην είσοδό σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Sidirela, αυτό το πατάκι είναι ιδανικό για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που συνδυάζει πρακτικότητα και στυλ.
Τιμή 2,90 €

Χαλάκι πυραμίδα 50x80cm

Το χαλάκι πυραμίδα 50x80cm είναι ένα μοναδικό και στιλάτο προϊόν που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο!
Τιμή 4,12 €

Πατάκι εισόδου αντιολισθητικό Μαίανδρος μαύρο 40x60cm

Αυτό το αντιολισθητικό πατάκι Μαίανδρος μαύρο 40x60cm είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αντοχή του στην υγρασία, αυτό το πατάκι θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στην είσοδο του σπιτιού σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα με σοκολάτα σε σχήμα αγελάδας 120gr

Ζουμερά μπισκότα Milka σε σχήμα αγελάδας, γεμάτα με την απίστευτα λαχταριστή σοκολάτα της Milka. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τα θέλετε όλα! Αγοράστε τώρα και απολαύστε την γλυκιά απόλαυση των Milka μπισκότων με σοκολάτα!
Τιμή 1,35 €

Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml

Το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά την μούχλα και τα βακτήρια, παρέχοντας σας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 4,12 €

Kit Kat γκοφρέτα 4 finger 41gr

Ράβδος γκοφρέτας επικαλυμμένη με σοκολάτα γάλακτος (68,2%).

4 λαχταριστά fingers τραγανής γκοφρέτας, επικαλυμμένα με απαλή σοκολάτα γάλακτος.

Μόνο από ποιοτικούς κόκκους κακάο από πιστοποιημένες 100% αειφόρες πηγές.

Τιμή 0,95 €