• Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml
  • Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml
  • Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml
  • Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml
  • Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml
  • Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml
  • Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml
  • Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNoxzema

Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml

Αποκτήστε βελούδινα λεία γένια με το Noxzema gel ξυρίσματος smoothing 200ml. Η μοναδική φόρμουλα του είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα σκληρά γένια, εξασφαλίζοντας άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε μέρα!
36333
5201314076650
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak

Η αρωματική αίσθηση του STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak θα σας μαγέψει και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τώρα το αγαπημένο σας άρωμα και νιώστε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αργείτε, αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 10,35 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 power 4τεμ

Τα Gillette Fusion5 Power ανταλλακτικά ξυραφάκια είναι η τέλεια επιλογή για το απόλυτα λείο ξύρισμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μακρά διάρκεια και υψηλή ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος με τα Gillette Fusion5 Power ανταλλακτικά.
Τιμή 16,59 €

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €

Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ

Απολαύστε ένα άνετο ξύρισμα με το ξυραφάκι μιας χρήσης BIC 2 Sensitive. Διαθέτει δύο λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η λεπτή, σταθερή κεφαλή φτάνει στα δύσκολα σημεία, ενώ η πορτοκαλί λαβή είναι σχεδιασμένη για μεγάλη ακρίβεια στη χρήση. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη μεταφορά.

Τιμή 1,71 €

Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 200ml

Αφρός ξυρίσματος που μαλακώνει τα γένια, για ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα & προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Περιέχει 0% οινόπνευμα και δεν προκαλεί αίσθηση καψίματος. Η εξαιρετικά απαλή του σύνθεση δεν περιέχει άρωμα και είναι εμπλουτισμένη με χαμομήλι και αμαμελίδα.

Δερματολογικά εγκεκριμένη συμβατότητα με την επιδερμίδα για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml

Ανακαλύψτε το νέο Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml και απολαύστε τέλειος καφές κάθε φορά. Η εξαιρετική ποιότητα και η αντοχή του αλουμινίου συνδυάζονται με την αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με το Nava terrestrial μπρίκι!
Τιμή 6,29 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ίσια μαύρα 20cm 40τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό βιοδιασπώμενο χαρτί και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 20cm και είναι σε μαύρο χρώμα, με ίσια σχεδίαση. Το πακέτο περιέχει 40 τεμάχια και είναι κατάλληλα για χρήση σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Τιμή 0,47 €

Ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά 21,5x3,2cm 200τεμ

Τα ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά με διαστάσεις 21,5x3,2cm και συσκευασία 200 τεμαχίων είναι ιδανικά για την προετοιμασία και τη σερβιρισματα σουβλακιών και άλλων λαχταριστών φαγητών. Αυτά τα ξυλάκια είναι κομψά, λειτουργικά και προσφέρουν τη δυνατότητα να σερβίρετε τα τρόφιμα με άνεση.

Τιμή 0,92 €

Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr

Το Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, το Anil χαρτί υγείας εξασφαλίζει την απόλυτη υγιεινή και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το Anil χαρτί υγείας τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε μέρα.

Τιμή 15,76 €