• Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 1
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 2
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 3
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 4
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 5
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 6
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 7
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 8
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 1
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 2
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 3
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 4
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 5
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 6
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 7
  • Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ Bic - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ

Απολαύστε ένα άνετο ξύρισμα με το ξυραφάκι μιας χρήσης BIC 2 Sensitive. Διαθέτει δύο λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η λεπτή, σταθερή κεφαλή φτάνει στα δύσκολα σημεία, ενώ η πορτοκαλί λαβή είναι σχεδιασμένη για μεγάλη ακρίβεια στη χρήση. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη μεταφορά.

4709
3086127501061
1,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Αντικαταστήστε με νέο ξυραφάκι, όταν φθαρούν οι λιπαντικές ταινίες ή οι λεπίδες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα, BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Αγίου Αθανασίου 58, 145 69 Άνοιξη Άττικης, Τηλ.: 210 6299000, E-mail: infoMarketing-BIC@bicworld.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml

Το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml της Nivea προσφέρει μια αναζωογονητική αίσθηση και απαλό ξύρισμα. Η φρέσκια σύνθεσή του αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η μακράς διαρκείας φόρμουλα του εξασφαλίζει ένα κομψό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml για ένα απολαυστικό ξύρισμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε μέρα.
Τιμή 6,25 €
Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ

Απολαύστε ένα πιο βαθύ ξύρισμα* με το ξυραφάκι μίας χρήσης BIC Flex 4. Διαθέτει τέσσερις κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του προσώπου και του λαιμού σας, για να έχετε ένα εξαιρετικά απαλό και βαθύ ξύρισμα. Η βαριά, ανθεκτική λαβή και η κινητή κεφαλή προσφέρουν επιπλέον έλεγχο, ενώ η λιπαντική ταινία, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Aloe Vera, βοηθάει το ξυράφι να γλιστράει στην επιδερμίδα σας. (* σε σύγκριση με το ξυραφάκι BIC Flex3)

Κανονική τιμή 5,08 € Τιμή 4,30 €
  • -0,78 €
  • -0,78 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion proglide 4τεμ

Η απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος είναι εδώ με τις ανταλλακτικές λεπίδες Gillette Fusion ProGlide. Απολαύστε μια λεία και άνετη ξυριστική εμπειρία που θα σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκοι και εμφανίσιμοι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα σας και την τέλεια εμφάνιση σας. Αποκτήστε τώρα τις ανταλλακτικές λεπίδες Gillette Fusion ProGlide και αναδείξτε τον αληθινό εαυτό σας!
Τιμή 16,61 €

Nivea after shave balsam sensitive 100ml

Το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και την ξηρότητα της επιδερμίδας χάρη στο συνδυασμό χαμομηλιού και αμαμελίδας. Η εξαιρετικά ήπια σύνθεση με 0% οινόπνευμα για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα δεν αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καψίματος Για ευαίσθητη επιδερμίδα που μένει ευχάριστη, λεία, με υγιή εμφάνιση: NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm.

Τιμή 5,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!
Τιμή 0,48 €

Vidal αφρόλουτρο milk & cream 500ml

Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμη που συνθέτουν το αφρόλουτρο Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Τιμή 1,67 €

Alufix αλουμινόχαρτο 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 2,69 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Softcare, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,98 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr

Η σφουγγαρίστρα microfibre Cisne σε λιλά-λευκό χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με βάρος 180gr, είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών της εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο!
Τιμή 3,35 €