• Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 1
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 2
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 3
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 4
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 5
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 6
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 1
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 2
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 3
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 4
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 5
  • Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ Gillette - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGillette

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
25930
8700216023092
3,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic ξυραφάκια με τριπλή λεπίδα sensitive 6τεμ

Ένα τέλειο ξυραφάκι τριών λεπίδων για άντρες, με προηγμένη απόδοση στο ξύρισμα και προσιτή τιμή (σε σύγκριση με τα premium αντρικά ξυραφάκια μίας χρήσης με δύο λεπίδες) . Σχεδιασμένο για βαθύ και απαλό ξύρισμα, με τρεις λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι και σταθερή κεφαλή, με λιπαντική ταινία, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Aloe Vera. Ένα ξυραφάκι υψηλής ποιότητας για άντρες, που προσφέρει καλό ξύρισμα κάθε φορά.

Τιμή 3,21 €

STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak

Η αρωματική αίσθηση του STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak θα σας μαγέψει και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τώρα το αγαπημένο σας άρωμα και νιώστε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αργείτε, αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 10,35 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος menthol 300ml

Ο αφρός ξυρίσματος Noxzema Extra Fresh Menthol περιποιείται απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα, χαρίζοντας άνετο ξύρισμα. Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει την μαλακτική και καταπραϋντική δράση της Βιταμίνης Ε με την αναζωογονητική και ζωηρή επίδραση της μέντας, χαρίζοντας ένα παρατεταμένο αίσθημα ευεξίας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 3,03 €

Πινέλο ξυρίσματος No917

Τα ξυριστικά πινέλα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε άνδρα που φροντίζει την εμφάνισή του. Αυτά τα πινέλα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρουν μια εξαιρετικά απαλή και άνετη εμπειρία ξυρίσματος. Με τη χρήση ενός ξυριστικού πινέλου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλούσια και αφρώδη κρέμα ξυρίσματος και να απολαύσετε ένα άνετο και ομαλό ξύρισμα. Επιπλέον, τα ξυριστικά πινέλα είναι εύκολα στη χρήση και είναι ιδανικά για τη δημιουργία μιας πιο προσεγμένης εμφάνισης.

Τιμή 1,16 €

Brut after shave attraction totale 100ml

Το After Shave χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας και φρέσκο άρωμα. Το άρωμα του είναι ξυλώδες, ενώ συνδυάζει νότες μόσχου με αυτές των εσπεριδοειδών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και κάνει ό,τι υπόσχεται.

Τιμή 4,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline αρωματικά φακελάκια ρούχων για ντουλάπες με φρεσκάδα λεβάντας 3τεμ

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας Soupline, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 4,65 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

Flokos θράψαλο σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr

Η απίστευτη γεύση του Flokos θράψαλου σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το σε σαλάτες, πίτσες ή ως dip για τα τσιπς σας και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,04 €

Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 2,40 €

Bianchi coffee espresso decaf καφές σε κόκκους 250gr

Καφές φίλτρου σε κόκκους, χωρίς καφεΐνη, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Για το ιδανικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζει σωστή η αναλογία καφέ και νερού.

Τιμή 5,82 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού