0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Noxzema

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEX και συμβάλλει αποτελεσματικά στη φροντίδα της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ενυδατωμένη.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEX και συμβάλλει αποτελεσματικά στη φροντίδα της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ενυδατωμένη. Με υπέροχο άρωμα talc.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Noxzema roll-on active sport 50ml

2,82 €
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

To Noxzema Active Sport, χάρη στη μοναδική του σύνθεση με ρυθμιστές εφίδρωσης, βοηθά στον έλεγχο της κακοσμίας και του υπερβολικού ιδρώτα, προσφέροντας 48ωρη προστασία, ενώ είναι φιλικό με την επιδερμίδα.

Noxzema roll-on men cool move 50ml

2,82 €
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Men Cool Move, χάρη στην τεχνολογία Fresh in Motion και τα εκατομμύρια αρωματικές μικροκάψουλες που περιέχει, εξασφαλίζει προστασία και ενισχυμένη φρεσκάδα σε κάθε κίνηση. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει αποτελεσματική 72h προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, μια μοναδική αίσθηση δροσιάς ενώ είναι δοκιμασμένο σε πραγματικές συνθήκες άθλησης και έντονης καθημερινής δραστηριότητας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, υπέροχο αρρενωπό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

To Noxzema Invisible Him, με την τεχνολογία CLEAR PROTECT που περιέχει, προστατεύει από τα λευκά σημάδια και ελαχιστοποιεί τα κίτρινα σημάδια. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα και τα ρούχα σας, προσφέροντάς σας αυτοπεποίθηση όταν τη χρειάζεστε.

Noxzema roll-on no aroma 50ml

2,82 €
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

To Noxzema No Aroma με την ειδική του σύνθεση χωρίς άρωμα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης που προκαλείται από αρωματικούς παράγοντες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από την κακοσμία, φροντίζοντας απαλά την επιδερμίδα.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Men Total Protect, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Double Protect, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει ενισχυμένο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον ανδρικό ιδρώτα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Noxzema roll-on total protect 50ml

2,82 €
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το Noxzema Total Protect + Touch με την επαναστατική τεχνολογία διπλής προστασίας που περιέχει, σας προσφέρει σιγουριά και αυτοπεποίθηση όταν τη χρειάζεστε! 

Το ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας double deo technology εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, ενισχυμένη αίσθηση φρεσκάδας, σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για το γυναικείο ιδρώτα. 

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Total Protect, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Double Protect, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει ενισχυμένο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον γυναικείο ιδρώτα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Tο αποσμητικό Sensi PURE 0% προσφέρει προστασία και φρεσκάδα για 48 ώρες με τον πιο “pure” τρόπο.

Δεν περιέχει άλατα αλουμινίου και είναι alcohol & parabens free.

Είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες!

Η μοναδική του σύνθεση σέβεται τη φυσιολογική χλωρίδα της επιδερμίδας και της επιτρέπει να αναπνέει.

Και εσείς που ανησυχείτε για τυχόν σημάδια στα ρούχα σας… το Noxzema Sensi Pure 0% είναι ενάντια στα λευκά σημάδια.

Noxzema roll-on 0% sensi pure 50ml

2,93 €
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

To γυναικείο αποσμητικό rollon Noxzema SensiPure 0%, χωρίς άλατα αλουμινίου και με ειδικά σχεδιασμένη αποσμητική τεχνολογία, εξασφαλίζει 48ωρη προστασία από την κακοσμία. Το ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας του δεν περιέχει parabens και χρωστικές, δεν διαταρράσει τη φυσιολογική χλωρίδα της επιδερμίδας, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και προσφέρει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Noxzema roll-on invisible her 50ml

2,90 €
Διαθεσιμότητα: 1005 Σε απόθεμα

Αποσμητικό ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με δροσερό άρωμα και τεχνολογία που προστατεύει ενάντια στα λευκά σημάδια, ενώ ελαχιστοποιεί τους κίτρινους λεκέδες για προστασία και άνεση έως και 48 ώρες.

Noxzema roll-on memories 50ml

2,90 €
Διαθεσιμότητα: 2581 Σε απόθεμα

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Noxzema roll-on invisible him 50ml

2,90 €
Διαθεσιμότητα: 1560 Σε απόθεμα

To Noxzema Invisible Him, με την τεχνολογία CLEAR PROTECT που περιέχει, προστατεύει από τα λευκά σημάδια και ελαχιστοποιεί τα κίτρινα σημάδια. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα και τα ρούχα σας, προσφέροντάς σας αυτοπεποίθηση όταν τη χρειάζεστε.

Noxzema roll-on pilot 50ml

2,90 €
Διαθεσιμότητα: 2574 Σε απόθεμα

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Men Pilot, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, διακριτικό αρρενωπό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Noxzema roll-on classic 50ml

2,90 €
Διαθεσιμότητα: 2641 Σε απόθεμα

Το ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας του Noxzema Classic εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης, αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Το αντιιδρωτικό αποσμητικό roll on Noxzema Classic είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Noxzema roll-on talc 50ml

2,90 €
Διαθεσιμότητα: 2034 Σε απόθεμα

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Talc, με τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Διαθεσιμότητα: 155 Σε απόθεμα

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Noxzema σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Τα βασικά ενεργά συστατικά του αποτελούνται κυρίως από παράγωγα φαινόλης, αιθανόλης και αιθέριων ελαίων, τα οποία εμποδίζουν τον βακτηριδιακό πολλαπλασιασμό χωρίς, ωστόσο, να εμποδίζουν την έκκριση ιδρώτα.

Διαθεσιμότητα: 202 Σε απόθεμα

Αποσμητικό σώματος της Noxzema σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Λειτουργεί επίσης ως αντιιδρωτικό, μειώνοντας την ποσότητα του παραγόμενου ιδρώτα, χωρίς ωστόσο να καταστέλλει τη συνολική ροή του.

Διαθεσιμότητα: 175 Σε απόθεμα

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, απαλό θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Διαθεσιμότητα: 146 Σε απόθεμα

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Invisible, χάρη στην τεχνολογία Anti-Marks, προστατεύει τα ρούχα από λευκά και κίτρινα σημάδια. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα και τα ρούχα σας,απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Eίναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, υπέροχο θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Διαθεσιμότητα: 178 Σε απόθεμα

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Classic, με τεχνολογία Clean & Fresh, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Διαθεσιμότητα: 255 Σε απόθεμα

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Men Pilot και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας