• Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr Anil - 1
  • Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr Anil - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAnil

Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr

Το Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, το Anil χαρτί υγείας εξασφαλίζει την απόλυτη υγιεινή και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το Anil χαρτί υγείας τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε μέρα.

13437
5200100280400
15,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr

Το Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Endless χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αγοράστε το Endless χαρτί υγείας σήμερα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Endless.
Τιμή 18,04 €

Happy sun χαρτί υγείας 3φυλλο 10x95gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 95gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 2,71 €

Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr

Το Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr είναι ιδανικό για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο. Έχει τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Με βάρος 95gr ανά ρολό, είναι ανθεκτικό και αποτελεσματικό. Επιπλέον, το Fun χαρτί υγείας έχει διασκεδαστικά σχέδια που θα φέρουν χαρά και χαμόγελα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας και της άνεσης με το Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr!

Τιμή 0,68 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x120gr

Ανακαλύψτε τη μαλακότητα και την απαλότητα του Softcare χαρτιού υγείας 3φύλλου 10x120gr. Με εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, το Softcare χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας καθημερινά.
Τιμή 3,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα bianca με γέμιση φουντουκιού 150gr

Είναι το πρώτο κλειστό γεμιστό μπισκότο στην Ευρώπη που έγινε το πιο δημοφιλές συνοδευτικό καφέ των Ελλήνων. Με απαλή κρέμα κακάο ή φουντουκιού από εκλεκτές ποικιλίες, συνδυάζεται άψογα με μπισκότο κακάο ή βανίλια-κακάο.

Τιμή 1,65 €

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr,

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr από την εταιρία Το Μάννα είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του λαδιού και την τραγανή υφή του παξιμαδιού, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,08 €

Endless χειροπετσέτα ζικ-ζακ v-fold 2φύλλο 200 φύλλα 20τεμ

Η Endless χειροπετσέτα ζικ-ζακ v-fold 2φύλλο 200 φύλλα 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, αυτή η χειροπετσέτα θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν από την Endless και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στον χώρο σας.
Τιμή 32,02 €

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,84 €