• Drop μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ
  • Drop μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ

Drop μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ

Προσφέρουμε τα πιο απαλά και απορροφητικά μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ για το μωράκι σας. Με ειδική φόρμουλα που περιέχει χαμομήλι, τα μωρομάντηλα μας προσφέρουν απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
36619
8697434121573
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση του μωρού σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που αφήνει το δέρμα απαλό και φρέσκο, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν προστασία και φροντίδα σε κάθε αλλαγή πάνας. Επιλέξτε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ για να διατηρήσετε το μωρό σας ευχάριστα καθαρό και άνετο κάθε μέρα.
Τιμή 1,12 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος φροντίδας για το μωρό σας. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει πανθενόλη, τα μωρομάντηλα Septona προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Μεγάλη αντοχή, εξαιρετική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς γονείς. Αποκτήστε τα Septona calm n care μωρομάντηλα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας τ?
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ

Μωρομάντηλα ασφαλή για τον καθαρισμό και την αποφυγή των ερεθισμών της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Προσφέρουν φυσική φροντίδα και μια αίσθηση φρεσκάδας, ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση από την 1η μέρα.

Μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στη βόλτα ή την εκδρομή προσφέροντας άμεση φρεσκάδα στο μωρό σας αλλά και σε εσάς, χάρη στην πρακτική τους συσκευασία.

Τιμή 0,90 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι flip flop 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι flip flop 72τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με χρώματα που ξεχωρίζουν και πρακτικό καπάκι flip flop, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν άνεση και προστασία. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την ποιότητα που του αξίζει!
Τιμή 0,72 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 1,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Αυτοκόλλητο κρεμαστράκι γάντζος μεγάλος λευκός 2τεμ

Κρεμαστράκια τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.

Τιμή 1,65 €

Παπαδοπούλου pick crackers με μπέικον 100gr

Είσαστε στο δρόμο και ψάχνετε το ιδανικό αλμυρό snack για να κόψετε την πείνα σας;;Τραγανά και αφράτα.

PICK Crackers, για εσάς που θέλετε ένα πραγματικά νόστιμο snack! Φτιάχνονται με αυστηρές προδιαγραφές, από αγνά υλικά και έχουν σαν βάση τους το σιτάρι. Ψήνονται στο φούρνο και μετά συσκευάζονται σε πρακτικά σακουλάκια για να σας συντροφεύουν παντού. Μοναδικές, παιχνιδιάρικες, νόστιμες μπουκίτσες!

Τιμή 1,23 €

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €

Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr

Το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας φρούτων σε μια πρακτική συσκευασία. Με την ανανεωμένη συνταγή της Pez, αυτό το ανταλλακτικό θα σας κερδίσει με την εκλεπτυσμένη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει στους λάτρεις των γλυκών!
Τιμή 13,06 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας 20x1,6gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη δροσιστική γεύση της μέντας με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο. Κάντε την καθημερινή σας ποτήρι τσαγιού μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας!
Τιμή 3,11 €