• Πακέτο
  • Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ Septona - 2
  • Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ Septona - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος φροντίδας για το μωρό σας. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει πανθενόλη, τα μωρομάντηλα Septona προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Μεγάλη αντοχή, εξαιρετική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς γονείς. Αποκτήστε τα Septona calm n care μωρομάντηλα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας τ?
23995
1520141096414
7,81 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σύνθεση

Πανθενόλη, Εκχύλισμα βάλσαμου, Βιταμίνη Ε

Οδηγίες Χρήσης

Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.

Εξωτερική χρήση μόνο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n care Chamomile είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα. Φυσικό pH 5,5.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,16 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους τα καθιστούν ανθεκτικά στη χρήση και ιδανικά για κάθε μέρα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα τϋρα σήμερα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει την πραγματ
Τιμή 0,96 €

Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ

Τα Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του μωρού σας. Με φυσικά συστατικά και εκπληκτική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα αυτά προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Septona, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα που του αξίζει. Αποκτήστε τα Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ τώρα και απολαύστε την αίσθη
Τιμή 3,43 €

Freshmaker μωρομάντηλα kiss collection 72τεμ

Η FRESHMAKER ΜΩΡΟΜ. 72 KISS COLLECTION είναι η τελειότητα σε μια συσκευασία. Με 72 μοναδικές αποχρώσεις που αγγίζουν την καρδιά κάθε γυναίκας, αυτή η συλλογή θα σας κάνει να νιώσετε σαν πραγματική βασίλισσα. Αναβαθμίστε το μακιγιάζ σας με αυτά τα εκπληκτικά χρώματα και ετοιμαστείτε να κλέψετε την παράσταση σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τη FRESHMAKER ΜΩΡΟΜ. 72 KISS COLLECTION σήμερα και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 0,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €

Κύκλωψ σέικερ βιδωτό για καλαμάκι

Το βιδωτό σέικερ για καλαμάκι είναι ένα ειδικό εργαλείο σχεδιασμένο για τον ανακατευτικό χειρισμό ροφημάτων που σερβίρονται με καλαμάκι, όπως smoothies, κοκτέιλ και άλλα ποτά που περιλαμβάνουν καλαμάκι. Το βιδωτό σέικερ για καλαμάκι συνήθως διαθέτει μια ειδική άκρη ή στόμιο που είναι συμβατό με τη διάμετρο του καλαμακιού και επιτρέπει την ανακατεύθεση και απολαυστική κατανάλωση του ποτού μέσω του καλαμακιού.

Τιμή 0,93 €

Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr

Η Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα του μέντας με τη γλυκιά οξύτητα του λάιμ. Με κάθε δαγκωνιά απολαμβάνετε έναν εκρηκτικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας ταξιδέψει. Αποκτήστε τη Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει!
Τιμή 0,82 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού φρεσκάδα λουλούδια άνοιξης 36τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια γενικού καθαρισμού με άρωμα λουλουδιών της άνοιξης 36τεμ είναι η ιδανική επιλογή για έναν καθαρό και δροσερό χώρο. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο άρωμα λουλουδιών κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον!
Τιμή 2,41 €

Συμεωνίδης φυστίκια Αιγίνης ψημένα 180gr

Φιστίκια κελυφωτά ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 180gr

Τιμή 3,94 €