• Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 1
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 2
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 3
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 4
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 5
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 6
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 1
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 2
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 3
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 4
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 5
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ Septona - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

11936
5201410964035
1,32 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Coco-Glucoside, Chamomilla Recutita (Matricarial Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ethylhexylglycerin, Silicone Quaternium-17, Lactic Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCI, Citric Acid Potassium Sorbate, Polyglyceryl-10 Laurate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 3μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εξωτερική χρήση μόνο.
Στοιχεία Προμηθευτή
SEPTONA Α.Β.Ε.Ε., Οινόφυτα Βοιοωτίας 320 11, Τηλ.: 22620 31544, E-mail: info@septona.gr, Ιστοσελίδα: www.septona.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ

Τα Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και μεγάλο μέγεθος, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωρό του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,72 €
Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ Nanny's - 1 Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ Nanny's - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ

Τα Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και απαλότητα, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά στο δέρμα, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,99 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Freshmaker μωρομάντηλα kiss collection 72τεμ

Η FRESHMAKER ΜΩΡΟΜ. 72 KISS COLLECTION είναι η τελειότητα σε μια συσκευασία. Με 72 μοναδικές αποχρώσεις που αγγίζουν την καρδιά κάθε γυναίκας, αυτή η συλλογή θα σας κάνει να νιώσετε σαν πραγματική βασίλισσα. Αναβαθμίστε το μακιγιάζ σας με αυτά τα εκπληκτικά χρώματα και ετοιμαστείτε να κλέψετε την παράσταση σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τη FRESHMAKER ΜΩΡΟΜ. 72 KISS COLLECTION σήμερα και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 0,70 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός grapefruit 1lt

Ο χυμός γκρέιπφρουτ "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και ξινή επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ σε χυμό. Ο γκρέιπφρουτ είναι γνωστός για την ιδιαίτερη γεύση του, που συνδυάζει την ξινότητα και τη φρεσκάδα.

Τιμή 1,39 €

Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε ταψάκι.

  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών.
  • Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα και ζάχαρη.

Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (60%, εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία, παράγωγα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών.

Τιμή 1,53 €

Brava barbeque sauce 510gr

Η Brava barbeque sauce 510gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα φαγητά σας. Με την έντονη γεύση της, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απολαύστε την με κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τον χαρακτήρα των γευστικών δημιουργιών σας.
Τιμή 4,69 €

Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια 340gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,03 €