• My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 1
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 2
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 3
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 4
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 5
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 6
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 1
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 2
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 3
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 4
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 5
  • My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ My heart - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMy heart

My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ

Μωρομάντηλα ασφαλή για τον καθαρισμό και την αποφυγή των ερεθισμών της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Προσφέρουν φυσική φροντίδα και μια αίσθηση φρεσκάδας, ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση από την 1η μέρα.

Μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στη βόλτα ή την εκδρομή προσφέροντας άμεση φρεσκάδα στο μωρό σας αλλά και σε εσάς, χάρη στην πρακτική τους συσκευασία.

11927
5208054001577
0,90 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,62 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Αλόη είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με αλόη και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, διατηρώντας το ενυδατωμένο.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 2,60 €

Babycare μωρομάντηλα sensitive plus 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομαντηλα 3x54τεμ sensitive plus 2 1 δωρο είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία στο δέρμα, αυτά τα μωρομαντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια προσιτή και ποιοτική λύση περιποίησης για το μωρό σας.
Τιμή 2,47 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση του μωρού σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που αφήνει το δέρμα απαλό και φρέσκο, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν προστασία και φροντίδα σε κάθε αλλαγή πάνας. Επιλέξτε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ για να διατηρήσετε το μωρό σας ευχάριστα καθαρό και άνετο κάθε μέρα.
Τιμή 1,12 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε μέρα του μωρού σας. Επιπλέον, το καπάκι τους τα κάνει εύκολα στη χρήση και ιδανικά για ταξίδια. Αγοράστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava acer τρίφτης χειρός για τυριά ανοξείδωτος 25,5cm

Ο τρίφτης χειρός Nava Acer είναι η ιδανική λύση για το τυρί σας. Με το ανοξείδωτο σχεδιασμό του και το μήκος 25,5cm, σας επιτρέπει να τρίβετε εύκολα και γρήγορα κάθε τύπο τυριού. Απολαύστε φρέσκο τυρί σε κάθε μπουκιά και δημιουργήστε υπέροχες συνταγές με τον τρίφτη χειρός Nava Acer. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,11 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus maxi night 10τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €

Σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, αυτό το σκεύος θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα σας παρέχει την απόλυτη ευελιξία στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προ
Τιμή 7,24 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων ψιλό 500gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 0,81 €