• MACAO ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΣΠΥΡΙ 4ΤΕΜ.
  • MACAO ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΣΠΥΡΙ 4ΤΕΜ.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΣΠΥΡΙ 4ΤΕΜ.

48917
5203209010183
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος σέλινο 30gr

Τα μπαχαρικά προσφέρουν ιδιαίτερα, μοναδικά αρώματα και εμπλουτίζουν την γεύση των τροφών μας.

Τιμή 1,81 €

Ινδία γαρύφαλλο σπυρί 25gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

Τιμή 2,20 €

Ήλιος πιπέρι μαύρο χονδρό βάζο με μύλο 40gr

Το μαύρο χονδρό πιπέρι από την εταιρία Ήλιος είναι η ιδανική προσθήκη για να δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα στα φαγητά σας. Με τον ειδικά σχεδιασμένο μύλο, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα και την ένταση του πιπεριού με κάθε περιστροφή. Αναδείξτε τις γεύσεις και δώστε ένα νέο επίπεδο γευστικής απόλαυσης στα μαγειρευτά σας με το μαύρο χονδρό πιπέρι της εταιρίας Ήλιος.
Τιμή 2,33 €

Ινδία κανέλα κεϋλάνης 25gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 2,34 €

Αποστόλου μαστίχα χίου 50gr

Η μαστίχα της Χίου είναι ένα μοναδικό προϊόν με μοναδική γεύση και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Απολαύστε την παραδοσιακή γεύση της Χίου με την αυθεντική μαστίχα του Αποστόλου, σε ένα προϊόν 50gr που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απολαύστε τη γεύση της Χίου όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 15,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) να σας χαρίσει μια αίσθηση ανανέωσης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Golden αλουμινόχαρτο 100m

Το Golden αλουμινόχαρτο 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 100m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 6,48 €

Knorr πουρές snack pot μπέικον & κρεμμύδι 51gr

Γρήγορο και χορταστικό σνακ. Χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστό πουρέ με μπέικον και κρεμμύδι μέσα σε μόνο 5'.

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €

Soflan υγρό απορρυπαντικό ρούχων noir 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan ιδανικό για σκούρα ρούχα, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 15 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,06 €