• Condito ketchup american style 250gr Condito - 1
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 2
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 3
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 4
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 5
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 6
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 1
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 2
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 3
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 4
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 5
  • Condito ketchup american style 250gr Condito - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCondito

Condito ketchup american style 250gr

Από ελληνικές τομάτες

Kατάλληλη για vegans, vegetarians & για νηστεία

Χωρίς γλουτένη

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, που συνοδεύει τέλεια κάθε σας πιάτο. Από σάντουιτς, burgers, hot dogs, chicken nuggets και πατάτες τηγανητές, μέχρι και ζυμαρικά. Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει!

2369
5202132019966
1,35 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ενέργεια Λιπαρά εκ των οποίων
Κορεσμένα
Υδατάνθρακες εκ των οποίων
Σάκχαρα
Πρωτείνες Αλάτι
415kJ/98kcal <0.1g <0.1g 22.9g 15.0g 1.4g 1.5g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

17 delicatessen ketchup 250gr

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen που παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, μπιφτέκια, σάντουιτς και ζυμαρικά που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Τιμή 1,32 €

Brava ketchup 500gr

Το Brava ketchup 500gr της εταιρίας Brava είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή συνταγή του και την πλούσια γεύση του, το Brava ketchup θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το με πατάτες, burgers, hot dogs και άλλα αγαπημένα σας φαγητά. Αποκτήστε το Brava ketchup 500gr σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 3,20 €

Hellmann's ketchup top down 550gr

Το HELLMANN'S KETCHUP 550gr. - (ΚΛΑΣΣΙΚΗ) (TOP DOWN) είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Με την κλασική του συνταγή και την πρακτική συσκευασία TOP DOWN, το HELLMANN'S KETCHUP θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε τον σε σάντουιτς, burgers, hot dogs και οποιοδήποτε άλλο φαγητό θέλετε να αναβαθμίσετε με μια πινελιά γεύσης HELLMANN'S KETCHUP. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 3,41 €

Κύκνος ketchup χωρίς προσθήκη ζάχαρης top down 550gr

Το Κύκνος ketchup χωρίς προσθήκη ζάχαρης top down 550gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με γεύση που ξεχωρίζει και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, το Κύκνος ketchup θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε γεύσεις υψηλής ποιότητας σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 5,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Bodycare πάνες ακράτειας large 10τεμ

Έχουν ανατομικό σχήμα ,εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, και απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές .

Κατάλληλες για άντρες και γυναίκες.

Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην E.U.

Συσκευασία σε πακέτο των 10 τμχ

Τιμή 3,89 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

Βίκος σόδα 6x330ml

Μετά από έρευνες δύο ετών, έχοντας διασφαλίσει τη δυνατότητα παραγωγής, και διαθέτοντας τα απαραίτητα επενδυτικά κεφάλαια, η ΒΙΚΟΣ αποφάσισε την είσοδό της στα αναψυκτικά, παρουσιάζοντας τη μοναδική σειρά της κατηγορίας με φυσικό μεταλλικό νερό.

Τιμή 1,69 €

Pellito καπνιστά αμύγδαλα 140gr

Τα αμύγδαλα της εταιρίας Pellito είναι ψημένα με καπνιστή γεύση. Είναι νόστιμα και πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιούνται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική αλλά τρώγονται και σκέτα σαν σνακ.

Τιμή 2,80 €