• Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 1
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 2
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 3
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 4
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 5
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 6
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 1
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 2
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 3
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 4
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 5
  • Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr Ματίνα - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr

Ρίγανη της εταιρείας Matina σε συσκευασία 12 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

12780
5203357040506
1,30 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αποστόλου σουμάκι 50gr

Ζωηρό και αρωματικό Αποστόλου σουμάκι 50gr από την εταιρία Αποστόλου. Απογειώστε τις γεύσεις σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε νέες γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 3,29 €

Αποστόλου σκόρδο σε σκόνη 500gr

Η σκόνη σκόρδου της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική προσθήκη σε κάθε σας μαγειρική δημιουργία. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση που προσφέρει, το σκόρδο Αποστόλου θα αναβαθμίσει τα πιάτα σας και θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 500gr και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το προϊόν μας στις μαγειρικές σας ικανότητες.
Τιμή 11,02 €

Καγιά κύμινο τριμμένο 500gr

Κύμινο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 7,42 €

Ινδία μείγμα για μπιφτέκια 50gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του μείγματος για μπιφτέκια 50gr από την εταιρία Ινδία. Με τα πλούσια αρώματα και την αυθεντική γεύση που προσφέρει, θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ινδίας με κάθε μπουκιά. Δοκιμάστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,43 €

Ματίνα βανίλια 5x0,2gr

Η Ματίνα βανίλια 5x0,2gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της γεύσης βανίλιας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και δώστε μια νότα γλυκύτητας στη ζωή σας. Αγοράστε τώρα τη Ματίνα βανίλια 5x0,2gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Bona Vita crunchy musli με φράουλα 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,42 €

Λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι

Η λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που σέρνεται στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η λαβίδα είναι ανθεκτική και με μακρά διάρκεια ζωής. Με το ενσωματωμένο πιρούνι και κουτάλι, μπορείτε να ανακατέψετε, να σερβίρετε και να σερβίρετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο κουζίνας και να κάνετε τη ζωή σα?
Τιμή 2,93 €

Ladas ελιές πράσινες pet 1kg

Οι πιο φρέσκες και νόστιμες πράσινες ελιές που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την υψηλή ποιότητα των ελιών μας, που θα σας κάνουν να τις λατρέψετε αμέσως. Με τον μεγάλο όγκο της συσκευασίας μας, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη αποθεμάτων. Αποκτήστε τώρα τις ελιές μας και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,83 €

B,u, αποσμητικό deo spray hidden paradise 150ml

Το αποσμητικό deo spray hidden paradise 150ml της B.U. είναι ο απόλυτος τρόπος για να αισθανθείτε φρέσκοι και εξωτικοί όλη μέρα. Η μοναδική του μυρωδιά θα σας ταξιδέψει σε ένα κρυμμένο παράδεισο, ενώ η δροσερή του σύνθεση θα σας προστατεύσει από την κακοσμία και τον ιδρώτα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και αυτοπεποίθησης.
Τιμή 2,51 €

Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr

Ζωηρό και φρέσκο άρωμα λεβάντας που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια χαλαρωτική και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη λεβάντα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και αίσθηση ευεξίας.
Τιμή 2,11 €