• Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 5
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr Ήλιος - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr της εταιρίας Ήλιος είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με την εκλεπτυσμένη γεύση της πάπρικας και το αρωματικό κόκκινο πιπέρι, αυτό το προϊόν θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε την πάπρικα γλυκιά από κόκκινο πιπέρι 50gr της εταιρίας Ήλιος και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
14528
5201165000569
0,90 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία κανέλα τριμμένη βάζο 35gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,18 €

Ινδία μείγμα για κοτόπουλο βάζο 40gr

Ανακαλύψτε τη μαγεία των αρωμάτων και γεύσεων της Ινδίας με το μείγμα για κοτόπουλο 40gr. Δημιουργήστε πιάτα που θα σας ταξιδέψουν στην ανατολίτικη κουζίνα και θα σας κερδίσουν με τη γεύση τους. Αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες με το μοναδικό αυτό προϊόν και αφήστε το να σας οδηγήσει σε νέες γαστρονομικές ανακαλύψεις.
Τιμή 1,12 €

Ήλιος κόλιανδρο βάζο 25gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,37 €

Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 1,53 €

Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr

Το Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την εξαιρετική του γεύση. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Ινδία κρεμμυδιού σε κάθε μπουκιά και δώστε μια εξωτική νότα στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 500gr

Η αναφορά "Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 500gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μείγματος ξηρών καρπών βάρους 500 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης. Οι μίξεις ξηρών καρπών είναι δημοφιλείς ως σνακ ή συστατικά σε διάφορες συνταγές και διατροφικά προγράμματα.

Τιμή 2,78 €

Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr

Τα Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Απολαύστε την γεύση τους και αποκτήστε ενέργεια για όλη την ημέρα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα της εταιρίας Korona!
Τιμή 0,78 €

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την εκπληκτική τους γεύση σοκολάτας, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τα με γάλα για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν και να ανακαλύψετε τη μαγεία των Kellogg's!
Τιμή 4,28 €

Μάκβελ πέννες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ πέννες τρικολόρε 3kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο τραπέζι τους. Με μια μοναδική συνδυασμό χρωμάτων και γεύσεων, αυτές οι πέννες θα σας ταξιδέψουν σε γευστικά μονοπάτια που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Αφεθείτε στην απόλαυση και απολαύστε τη μαγεία των Μάκβελ πεννών τρικολόρε 3kg σήμερα!
Τιμή 7,58 €