• Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΛάβδας

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

8302
5201583086411
0,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Με ισομαλτιτόλη, ένα συστατικό φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες για να γλυκαίνει τα τρόφιμα χωρίς να προσδίδει πολλές θερμίδες και χωρίς να ανεβάζει τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα.

Χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mentos pure fresh slim box spearmint 12x28gr

Η Mentos pure fresh slim box spearmint 12x28gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν φρεσκάδα και γεύση στο καθημερινό τους σνακ. Με τη μοναδική γεύση της σπιρτόμπαλας, το Mentos pure fresh θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και δροσεροί σε κάθε διάλειμμα. Αποκτήστε τώρα το Mentos pure fresh slim box spearmint 12x28gr και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της φρεσκάδας όπου κι αν βρίσκεστε.
Τιμή 12,63 €

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr είναι προϊόν της Roshen, γνωστής εταιρείας γλυκισμάτων και λουκουμιών. Πρόκειται για μια συσκευασία λολλιπόπ με γεύση cocktail fruit mix (μείγμα φρούτων), και το βάρος της συσκευασίας είναι 920 γραμμάρια.

Τιμή 5,36 €

Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ

Το Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με την γεύση της φράουλας και της κρέμας, αυτό το ζελέ θα σας κάνει να νιώσετε έναν πραγματικό επαναστατημένο στομάχι. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένεια. Αγοράστε τώρα το Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ και απολαύστε μια γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 15,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας. Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Η μεταλλική ζαρτινιέρα No50 είναι μια πρακτική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση εργαλείων, βιβλίων, ρούχων, και άλλων αντικειμένων. Η μεταλλική κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ράφια για εύκολη οργάνωση. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς προβλήματα. Είναι ιδανική για χρήση σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων.
Τιμή 3,00 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 340gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 6,87 €

Thrace group ποτήρι freddo χαμηλό διάφανο 300ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Thrace group κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 300ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 300ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,42 €