• Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr

Μαστίχα χίου 10gr

Αποκτήστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία της Μαστίχας Χίου 10gr. Απολαύστε ένα αυθεντικό προϊόν από την πανέμορφη Χίο και ανακαλύψτε τη μαγεία της φύσης σε κάθε δάγκωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από την παράδοση και την ιστορία της Ελλάδας. Αγοράστε τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
15978
5202772111129
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Anatoli σόδα μαγειρική 1,2kg

Η Anatoli σόδα μαγειρική 1,2kg είναι το τέλειο προϊόν για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Anatoli, αυτή η σόδα μαγειρική θα κάνει το μαγείρεμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να βελτιώσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,19 €

Ήλιος δυόσμος 15gr

Δυόσμος της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 15 γραμμαρίων. Ο δυόσμος είναι από τα πιο διάσημα αρωματικά φυτά. Χρησιμοποιείται κυρίως φρέσκος σε σάλτσες και σούπες, ψιλοκομμένος μέσα σε κεφτέδες, πίτες και μελιτζανοσαλάτες. Επίσης είναι διαδεδομένη η χρήση του σε πολλές συνταγές γλυκών και σοκολάτας αλλά και ως αφέψημα.

Τιμή 0,85 €

Ινδία σουμάκ 45gr

Σουμάκ της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σουμάκ είναι από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά της ανατολής. Έχει ξυνή γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει το λεμόνι. Ταιριάζει σε πουλερικά, αρνί, κεμπαπ, λεμονάτα,σαλάτες, πατάτες φούρνου κ.α. και δίνει μία όξινη γευστική νότα όπου το προσθέσετε. Δοκιμάστε να φτιάξετε μαρινάδες κρεατικών, βάλτε το σε χούμους ακόμα και σαν γαρνίρισμα σε όσπρια και δεν θα σας απογοητεύσει!

Τιμή 1,65 €

Ήλιος πάπρικα 40gr

Πάπρικα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum. Περιέχει βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτική δράση. Καυτερή ή γλυκιά, η πάπρικα γίνεται συστατικό της μαρινάδας, μπαίνει στα κοκκινιστά, σε ντρέσινγκ ή ντιπ, σε κιμαδοπαρασκευές και χαρίζει μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα που προστίθεται.

Τιμή 1,54 €

Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για το μπάνιο spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,26 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY ICE 15ML Nicotine FREE

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY ICE 15ML! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση της φράουλας σε συνδυασμό με το δροσερό άρωμα του πάγου. Με 8000 τζούρες και χωρίς νικοτίνη, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας συνοδεύσει παντού, χαρίζοντάς σας μια αναζωογονητική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 18,54 €

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη διακόσμηση σας με ένα απλό και κομψό τρόπο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,10 €

Βιοδιασπώμενα 1/1 συσκευασμένα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα των βιοδιασπώμενων ξύλινων κουταλιών φαγητού 16cm! Με 100 τεμάχια από την κορυφαία εταιρία, αυτά τα κουτάλια δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά φιλικά, αλλά είναι και ιδανικά για κάθε γεύμα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,34 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού