• Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία ρίγανη βάζο 55gr

Ρίγανη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 55 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

12717
5201861030723
1,68 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr

Το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr από την εταιρία Ήλιος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τα φαγητά σας να ξεχωρίζουν. Με την εκλεκτή γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις ανατολίτικες γεύσεις με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 1,53 €

Ινδία βανίλια 5x1,5gr

Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες.

Τιμή 0,42 €

Ινδία πιπέρι καγιέν βάζο 35gr

Το Ινδία πιπέρι καγιέν βάζο 35gr είναι ένα προϊόν που θα φέρει μια έκρηξη γεύσης στα πιάτα σας. Με την πικάντικη γεύση του καγιέν, το πιπέρι από την Ινδία θα προσθέσει ένα μοναδικό αρωμα και γεύση που θα κάνει κάθε γεύμα αξέχαστο. Ανακαλύψτε τη γεύση της Ινδίας με το πιπέρι καγιέν και απογειώστε τις γευστικές αισθήσεις σας!
Τιμή 1,22 €

Ινδία δενδρολίβανο 45gr

Το δεντρολίβανο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα αρωματικά της μεσογειακής μαγειρικής. Αρωματίζει αλλά και συντηρεί τροφές. Το δεντρολίβανο δίνει άρωμα, ένταση και χρώμα σε ελαιόλαδα, ξύδια αλλά και μαγειρικά αλάτια. Ταιριάζει με το μοσχάρι, το αρνί, τα κυνήγια και τα πουλερικά. Καθώς επίσης και με το τηγανιτό ψάρι αλλά και το τηγανιτό συκώτι. Το δενδρολίβανο παρουσιάζει σπασμολυτικές, κατευναστικές, αντιφλεγμονώδεις, αντί-ηπατοτοξικές, διουρητικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες καθώς διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι διουρητικό και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Τιμή 1,42 €

Ινδία πιπέρι μαύρο τριμμένο 45gr

Το μαύρο τριμμένο Ινδία πιπέρι είναι η τέλεια προσθήκη στη μαγειρική σας! Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, το πιπέρι από την Ινδία θα δώσει μια μοναδική γευστική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του μαύρου πιπεριού από την Ινδία και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 1,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος τσάι βουνού 30gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,23 €

Μακεδονικό αναπλήρωμα ξυδιού 380ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,26 €

Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 250gr

Οι Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 250gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε την τέλεια γεύση της ρίγανης σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τα Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη!
Τιμή 2,39 €

Agros χυμός μπανάνα 250ml

Φρουτοποτό μπανάνα AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €

Famiglia fusilli τριβελάκι 500gr

Μακαρόνια τριβελάκι απο την εταιρία Famiglia, φτιαγμένα από 100% ελληνικά στάρια. Κατάλληλα για διάφορες συνταγές, από τις πιο απλές έως και τις πιο πρωτότυπες.

Τιμή 0,81 €