• Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
  • Ήλιος κάρυ βάζο 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος κάρυ βάζο 30gr

Κάρυ της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

12631
5201165020192
1,18 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Κάρυ.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΗΛΙΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Β.Σ., Αγίου Ιωάννου Ρέντη 157, 185 41 Πειραιάς − 210 4812898, Email: info@sunspices.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr

Το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη πιπεριού, το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο θα προσθέσει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,20 €

Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 100gr

Το κόκκινο πιπέρι γλυκό, γνωστό και ως "παπρίκα" ή "κόκκινη πιπεριά," είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που προέρχεται από την πιπεριά Capsicum annuum. Το κόκκινο πιπέρι γλυκό δεν έχει την καυτή γεύση που συνδυάζεται με τα καυτερά πιπέρια. Αντιθέτως, έχει μια γλυκιά και φρουτώδη γεύση με ελαφριά πικάντικες νότες.

Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για να προσθέσει χρώμα και γεύση σε διάφορα πιάτα, όπως κάρυ, σούπες, ψητά, και πολλές άλλες συνταγές. Επίσης, χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή πικάντικων σάλτσων και μαριναδών.

Τιμή 1,29 €

Ματίνα πιπέρι τριμμένο βάζο 40gr

Το τριμμένο ματίνα πιπέρι της εταιρίας Ματίνα θα δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα σε κάθε πιάτο σας. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει, το ματίνα πιπέρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον πιο αγνό και φρέσκο τρόπο!
Τιμή 1,90 €

Αποστόλου σουμάκι 50gr

Ζωηρό και αρωματικό Αποστόλου σουμάκι 50gr από την εταιρία Αποστόλου. Απογειώστε τις γεύσεις σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε νέες γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 3,29 €

Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr

Γλυκάνισος της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο γλυκάνισος, είναι γνωστός ως το βότανο που χαρίζει το χαρακτηριστικό άρωμα στο ούζο. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στην ποτοποιία, την φαρμακευτική και την αρωματοποιία. Χαρίζει άρωμα και γεύση στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική και στην αρτοποιία. Δοκιμάστε να φτιάξετε παξιμάδια,μπισκότα γλυκά και λικέρ με τον γλυκάνισο και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Τιμή 1,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ποτήρια σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 7,08 €

Cillt bang spray υπερκαθαριστική φόρμουλα χλωρίου 750ml

Η υπερκαθαριστική φόρμουλα χλωρίου 750ml της Cillit Bang είναι η ιδανική λύση για να κάνετε το σπίτι σας λαμπερό και καθαρό σε ελάχιστο χρόνο. Με τη μοναδική της σύνθεση, απομακρύνει άμεσα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας ένα φρέσκο, αρωματικό ίχνος που διαρκεί. Αποκτήστε το Cillit Bang spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 4,67 €

Fun baby χαρτί υγείας 3φυλλο 10x80gr

Το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας 3φύλλο 10x80gr είναι η ιδανική επιλογή για την προσωπική σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα που προσφέρει, θα αισθάνεστε άνετα και φρέσκοι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας με το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας!
Τιμή 2,37 €