• Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 1
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 2
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 3
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 4
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 5
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 6
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 1
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 2
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 3
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 4
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 5
  • Golden αλουμινόχαρτο 100m Golden - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGolden

Golden αλουμινόχαρτο 100m

Το Golden αλουμινόχαρτο 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 100m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
15035
5214000503477
6,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fresh αλουμινόχαρτο 30m

Ανακαλύψτε το αλουμινόχαρτο Fresh 30m και απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα που προσφέρει. Ιδανικό για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μήκος 30 μέτρων, το Fresh αλουμινόχαρτο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει το Fresh αλουμινόχαρτο!
Τιμή 2,47 €

Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 43cm

Η Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 43cm είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την απόδοσή του. Με την εγγύηση της εταιρίας Family, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 7,31 €

Μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm

Η μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μεγάλη της διάσταση, καλύπτει με άνεση κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η ανθεκτικότητά της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Αποκτήστε τώρα την μεμβράνη που κάθε επαγγελματίας ονειρεύεται, για απρόσκοπτη εργασία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τιμή 4,48 €

Fresh αλουμινόχαρτο 20m

Το Fresh αλουμινόχαρτο 20m της εταιρίας Fresh είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητά του και την μεγάλη διάρκεια ζωής, το Fresh αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα στον τομέα του αλουμινόχαρτου. Αγοράστε το Fresh αλουμινόχαρτο 20m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 1,70 €

Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm

Το Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα μπορείτε να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο, αγοράστε το Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 12,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko κριθαράκι χονδρό 500gr Misko - 1 Misko κριθαράκι χονδρό 500gr Misko - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Misko κριθαράκι χονδρό 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές ..

Τιμή 1,16 €

Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φυσικό φινίρισμα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική ποιότητα της εταιρίας Syoss, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει το επιθυμητό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,95 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ κοκκινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό σχεδιασμό της κόκκινης πολυτελούς χαρτοπετσέτας 33x33cm 35 τεμαχίων από την Ζebra. Ιδανική για κάθε περίσταση, θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή και την απαλότητά της. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,73 €

Μακο φαβα κιτρινη 500gr,

Η Μακο φαβα κιτρινη 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα, αυτή η φαβά θα σας κάνει να ανακαλύψετε νέες γεύσεις και να απολαύσετε υγιεινά γεύματα. Αποκτήστε τη Μακο φαβα κιτρινη 500gr σήμερα και αναβαθμίστε τη διατροφή σας!
Τιμή 1,25 €