• Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
  • Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr

Το λευκό τριμμένο Ινδία πιπέρι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, το πιπέρι από την Ινδία θα δώσει έναν εξωτικό τόνο σε κάθε μαγειρευτική δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής γεύσης!
12710
5201861040036
1,63 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα μοσχοκάρυδο τριμμένο βάζο 36gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 36 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 2,83 €

Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στις πατάτες σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτή η μίξη θα κάνει τις πατάτες σας ακόμα πιο νόστιμες και γευστικές. Απολαύστε τις πατάτες σας με τη Ματίνα μιξ και θα ξαναγίνετε fan!
Τιμή 1,63 €

Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr

Τσίλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Καυτερό κοκκινοπίπερο της ποικιλίας chili, το συναντάμε πολύ συχνά στην μεξικάνικη, στην ινδική και στην μαροκινή κουζίνα. Ταιριάζει σε όλα τα κρεατικά και πουλερικά, μπαίνει σε ομελέτες, μαρινάδες, σάλτσες, κιμάδες κ.α. Αντικαθιστά επάξια το μαύρο πιπέρι μόνο που έχει πιο φρουτώδη γεύση και είναι αρκετά πιο καυτερό.

Τιμή 1,37 €

Μαστίχα χίου 10gr

Αποκτήστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία της Μαστίχας Χίου 10gr. Απολαύστε ένα αυθεντικό προϊόν από την πανέμορφη Χίο και ανακαλύψτε τη μαγεία της φύσης σε κάθε δάγκωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από την παράδοση και την ιστορία της Ελλάδας. Αγοράστε τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,22 €

Καγιά κακουλέ 5gr

Κάρδαμο ή Κακουλέ της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 5 γραμμαρίων. Το κάρδαμο ή κακουλέ, είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό μπαχαρικό, που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική. Πολύτιμο μπαχαρικό με δυνατό άρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο, πεύκο και μέντα και γεύση γλυκιά και έντονη με πικάντικες νότες. Παραδοσιακά στην Ελλάδα το βάζουμε στα τσουρέκια είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με μαστίχα ή και μαχλέπι. Δίνει φοβερή γεύση στο τσάι και αποτελεί το βασικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών chai Masala. Στις αραβικές χώρες, η κύρια χρήση του κάρδαμου είναι ο αρωματισμός του αραβικού καφέ. Είναι απαραίτητο συστατικό στην ινδική κουζίνα, ειδικά σε πιάτα με ρύζι. Το συναντάμε σε μαρινάδες κρεατικών και πουλερικών, φαγητά κατσαρόλας, αλλά και σε παγωτά, πουτίγκες, κείκ, σιρόπια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α. Ταιριάζει υπέροχα με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, γλυκάνισο, μαστίχα, μάραθο, κανέλα και μαχλέπι.

Τιμή 1,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Lariplast ποτήρι νερού διαφανές No503 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lariplast κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 250ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 250ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 0,82 €

Φαίδων τσουρεκάκι 80gr

Το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή αρτοποιία στην Ελλάδα. Με την πλούσια γεύση του τσουρεκιού και την τραγανή υφή του, το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 1,04 €

Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 130gr

Λαχανικά και μπαχαρικά σε σκόνη με 2% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φαγητά φούρνου, κατσαρόλας, όσπρια, ριζότο, για πασπάλισμα ή μαρινάρισμα κρέατος, αλλά και αδιάλυτη απευθείας πάνω από το φαγητό ή για την δημιουργία υπέροχων dressing για τις σαλάτες σας.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Τιμή 3,04 €

Φάκελος κουμπί Α4 μαύρος

Αυτός ο φάκελος κουμπιών Α4 σε μαύρο χρώμα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με ανθεκτικό υλικό και ποιοτική κατασκευή, αυτός ο φάκελος είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε εργασία γραφείου. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,38 €