• Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr

Το Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr της εταιρίας Ήλιος είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα προσθέσει πικάντικες νότες στα φαγητά σας. Με την πλούσια γεύση και την έντονη πικάντικη γεύση του, το πιπέρι καγιέν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας με το Ήλιος πιπέρι καγιέν!
12654
5201165020338
1,37 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά ρίγανη 50gr

Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 0,69 €

Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 1,53 €

Ινδία ρίγανη βάζο 55gr

Ρίγανη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 55 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 1,68 €

Ινδία βανίλια 5x1,5gr

Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες.

Τιμή 0,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 250ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 έχει χωρητικότητα 250ml και πωλείται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο για τη χρήση σε εκδηλώσεις, πάρτι, εκδρομές, για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό και είναι διαφανές, ώστε να είναι εύκολα ορατό το περιεχόμενό του. Ιδανικό για τη σερβιρισμα νερού και αναψυκτικών.

Τιμή 0,59 €
Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) να σας χαρίσει μια αίσθηση ανανέωσης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

El greco φιάλη υγραερίου CV470 Plus μαύρο 450gr

Η φιάλη EL GRECO 450gr σε μαύρο χρώμα είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Με το μοντέρνο design της και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, αποτελεί το τέλειο διακοσμητικό στοιχείο για κάθε χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική του σπιτιού σας με ένα απλό κλικ!

Τιμή 7,08 €

Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ

Το Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με την γεύση της φράουλας και της κρέμας, αυτό το ζελέ θα σας κάνει να νιώσετε έναν πραγματικό επαναστατημένο στομάχι. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένεια. Αγοράστε τώρα το Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ και απολαύστε μια γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 15,09 €