• Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
  • Ινδία βανίλια 5x1,5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία βανίλια 5x1,5gr

Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες.

6146
5201861010435
0,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία κουρκουμάς βάζο 35gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

Τιμή 1,22 €

Αποστόλου θρούμπι 100gr

Η νέα συλλογή Αποστόλου θρούμπι 100gr είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει! Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα που προσφέρει αυτό το προϊόν και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Αποστόλου. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας τώρα!
Τιμή 2,94 €

Ματίνα πιπέρι κόκκινο γλυκό 50gr

Το κόκκινο γλυκό πιπέρι παρασκευάζεται από τους καρπούς του φυτού Capsicum Annum και είναι εφικτό να καλλιεργηθεί σε όλο τον κόσμο. Το κόκκινο πιπέρι είναι γνωστό και με την ονομασία πάπρικα και το χρώμα του διαφέρει ανάλογα με το χρώμα των πιπεριών. Το πιο συνηθισμένο χρώμα είναι το έντονο πορτοκαλί ή το κόκκινο. Υπάρχουν διάφορες ποικιλλίες με ζεστή, γλυκιά ή πικάντικη γεύση. Το κόκκινο πιπέρι χρησιμοποιείται ευρέως ως μπαχαρικό. Τα φυτά φυτεύονται στην αρχή της άνοιξης και η συγκομιδή πραγματοποιείται το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Η γεύση ποικίλλει από γλυκιά έως δριμεία. Το κόκκινο πιπέρι περιέχει σάκχαρο και είναι πλουσιότερο σε βιταμίνη C σε σχέση με τα εσπεριδοειδή. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα πολλών χωρών, κυρίως όμως στις κουζίνες της Ισπανίας του Μεξικού και της Βαλκανικής Χερσονήσου. Στην Ουγγαρία είναι το εθνικό μπαχαρικό, όπου χρησιμοποιείται σε πιάτα όπως το γκούλας (gulyas) και σε σάλτσες όπως η κέτσαπ. Γενικά, η γλυκιά πάπρικα χρησιμοποιείται στην μαγειρική και δένει τις κόκκινες σάλτσες.

Τιμή 0,62 €

Καγιά κακουλέ 5gr

Κάρδαμο ή Κακουλέ της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 5 γραμμαρίων. Το κάρδαμο ή κακουλέ, είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό μπαχαρικό, που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική. Πολύτιμο μπαχαρικό με δυνατό άρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο, πεύκο και μέντα και γεύση γλυκιά και έντονη με πικάντικες νότες. Παραδοσιακά στην Ελλάδα το βάζουμε στα τσουρέκια είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με μαστίχα ή και μαχλέπι. Δίνει φοβερή γεύση στο τσάι και αποτελεί το βασικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών chai Masala. Στις αραβικές χώρες, η κύρια χρήση του κάρδαμου είναι ο αρωματισμός του αραβικού καφέ. Είναι απαραίτητο συστατικό στην ινδική κουζίνα, ειδικά σε πιάτα με ρύζι. Το συναντάμε σε μαρινάδες κρεατικών και πουλερικών, φαγητά κατσαρόλας, αλλά και σε παγωτά, πουτίγκες, κείκ, σιρόπια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α. Ταιριάζει υπέροχα με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, γλυκάνισο, μαστίχα, μάραθο, κανέλα και μαχλέπι.

Τιμή 1,46 €

Ήλιος κάρυ 50gr

Κάρυ της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr

Η Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr είναι ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Η πλούσια γεύση και η τραγανή υφή της γκοφρέτας θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε την ως ένα γλυκό σνακ στη διάρκεια της ημέρας ή ως γλυκό επιδόρπιο μετά το γεύμα σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει - αποκτήστε τώρα τη Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,15 €

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 500gr

Τα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή της νιασίνης και του φυλλικού οξέος, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύοντας ταυτόχρονα από την αναιμία και τη θρομβοπενία. Παράλληλα περιέχουν σε υψηλότατο βαθμό φυτικές στερόλες, ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης

Μια χούφτα αράπικα φιστικιά αποδίδουν 160 θερμίδες. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως η συνετή και λογική κατανάλωση τους βελτιώνει τα επίπεδα ολικής και HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες ενώ προσδίδει και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τιμή 2,52 €

Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ

Το Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την απόλυτη απορροφητικότητα, θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Proson και απολαύστε την πραγματική ποιότητα!
Τιμή 3,53 €