• Camel υγρό περιποίησης υποδημάτων μαύρο 75ml Camel - 1
  • Camel υγρό περιποίησης υποδημάτων μαύρο 75ml Camel - 2
  • Camel υγρό περιποίησης υποδημάτων μαύρο 75ml Camel - 1
  • Camel υγρό περιποίησης υποδημάτων μαύρο 75ml Camel - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCamel

Camel υγρό περιποίησης υποδημάτων μαύρο 75ml

Το αυτογυάλιστο υγρό Camel, γυαλίζει και περιποιείται το δέρμα χάρη στο φυσικό κερί που περιέχει. Χρώμα Μαύρο.

6496
5201314100775
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
1. Πριν τη χρήση του προϊόντος, καθαρίστε την επιφάνεια του υποδήματος.
2. Ανακινήστε και ανοίξτε τη συσκευασία, αφαιρώντας το καπάκι.
3. Πιέστε το σφουγγάρι πάνω στην επιφάνεια του υποδήματος και απλώστε ομοιόμορφα το υγρό.
4. Αφήστε το υπόδημα να στεγνώσει.
Οδηγίες Προφύλαξης
ΠΡΟΣΟΧΗ. Περιέχει 2-μεθυλισοθειαζολ-3(2H)-όνη, 1,2 βενζισoθειαζολ-3(2H)-όνη, Κολοφώνιο.
Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια /μέτρα ατομικής προαστασίας για τα μάτια /πρόσωπο.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους αν είναι εύκολο. Συνέχισε να ξεπλένετε.
Διάθεση του περιεχομένου/ περιεκτή σύμφωνα με τους τοπικούς/ περιφερειακούς/ εθνικούς /διεθνείς κανονισμούς

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779377.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι Αθήνα, Tηλ: 210 6173000 - Fax: 210 6197081, e-mail: info@sarantis.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml

Η Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αγαπημένων σας υποδημάτων. Η μαύρη αλοιφή προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το αναζωογονεί και του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα. Με την Camelia αλοιφή, τα υποδήματά σας θα διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα παπούτσια σας να λάμψουν!
Τιμή 1,06 €

Overlay κρέμα επίπλων 250ml

Το Overlay για έπιπλα crema, είναι μια πολύτιμη, απαλή, πλούσια κρέμα, ιδανική για την περιποίηση των επίπλων σας και κάθε άλλης ξύλινης επιφάνειας.

Τιμή 3,79 €

Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml

Το Camel, εδώ και 80 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της περιποίησης των υποδημάτων. Σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση και φροντίδα όλων των υποδημάτων.Η αυτογυάλιστη πάστα Camel, βάφει, προστατεύει, τρέφει και γυαλίζει φυσικά το δέρμα. Χρώμα Μαύρο.

Τιμή 2,53 €

Brinox στιλβωτικό επιφανειών inox 750ml

Το Brinox στιλβωτικό επιφανειών inox 750ml της εταιρίας Brinox είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και λεία επιφάνεια στα αντικείμενα σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, αφαιρεί τις ατέλειες, τις ρυπανσεις και τις αποτυπώσεις από το ανοξείδωτο χωρίς να αφήνει σημάδια. Απλώς εφαρμόστε το στιλβωτικό επιφανειών Brinox, αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια καθαρίστε με ένα μαλακό πανί. Η λύση για λαμπερές επιφάνειες είναι εδώ, μ?
Τιμή 6,91 €

Overlay spray επίπλων 250ml

Γρήγορο και πρακτικό, το Overlay Spray επίπλων γυαλίζει, φροντίζει και αναδεικνύει την αρχική ομορφιά κάθε ξύλινης επιφάνειας, γιατί διευκολύνει το ξεσκόνισμα, εξαφανίζει τους λεκέδες και ξαναδίνει κάθε μέρα στα έπιπλα τη φυσική τους λάμψη. Συνιστάται για κάθε τύπο ξύλου: φυσικό, γυαλισμένο, αντίκα, λακαρισμένο ή βερνικωμένο.

Τιμή 4,01 €

Κορυφαία προϊόντα

El-Ef σακούλες τροφίμων μικρές 17x24cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef μικρού μεγέθους έχουν διαστάσεις 17x24cm και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για την αποθήκευση και τη μεταφορά μικρύν τροφίμων, όπως σνακ, φρούτα, τυριά και άλλα. Είναι πολύ βολικές και πρακτικές για καθημερινή χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο. Επιπλέον, οι σακούλες αυτές είναι ασφαλείς για επαφή με τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμες.
Τιμή 0,38 €

3άλφα φακές χονδρές 500gr

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Τιμή 2,32 €

Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml

Γεύση λεμονιού σε μορφή γλάσου. Με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, ιδανικό για κρέας, ψάρι αλλά και για ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 2,13 €

Berill υγρό πλυντήριου σε μορφή gel 50μεζ 1lt

Το Berill υγρό πλυντηρίου gel 50ml, 1lt είναι η τέλεια επιλογή για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα των ρούχων σας. Με τη συνδυασμένη δύναμη του Berill και της τεχνολογίας gel, το προϊόν μας εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Berill υγρό πλυντηρίου gel σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,03 €