• Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ
  • Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ποτήρια σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα σας ενθουσιάσει!
20145
5213006897597
7,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ

Αναβαθμίστε την οργάνωση του καταστήματός σας με την Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ. Κρατήστε τις σακούλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες για τους πελάτες σας. Με αυτήν την ποτηροθήκη, η εξυπηρέτηση των πελατών σας θα είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Αποκτήστε την τώρα και βελτιώστε την εμπειρία αγορών στο κατάστημά σας!
Τιμή 27,81 €

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ποτηροθήκη θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενία. Αποκτήστε τώρα την ποτηροθήκη και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
Τιμή 2,72 €

Cup n go ποτηροθήκη 2 θέσεων με ανοιχτό κάτω μέρος 500τεμ

Η Cup n go ποτηροθήκη 2 θέσεων με ανοιχτό κάτω μέρος 500τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τον καφέ σας στο δρόμο. Με την πρακτική της σχεδίαση, μπορείτε να έχετε τον αγαπημένο σας ρόφημα πάντα μαζί σας, χωρίς φόβο απώλειας. Απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα της Cup n go ποτηροθήκης και κάντε κάθε μέρα σας πιο εύκολη και γεμάτη γεύση! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή!
Τιμή 23,17 €

Coffee speciality ποτηροθήκη χάρτινη 4 θέσεων 50τεμ

Η coffee speciality ποτηροθήκη χάρτινη 4 θέσεων 50τεμ είναι ο τέλειος τρόπος να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ στον δρόμο. Κομψή, λειτουργική και πρακτική, αυτή η ποτηροθήκη σας επιτρέπει να πάρετε τον καφέ σας μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, η coffee speciality ποτηροθήκη είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρτοπετσετα εστιατοριου λευκη 28x28cm 4x420τεμ

Η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου 28x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, θα νιώσετε άνετα και καθαροί καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε το φαγητό σας, αφού η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 420 τεμαχίων και απολαύστε κάθε γεύμα με άνεση και στυλ.
Τιμή 8,78 €

Κρονος σακουλα ρολο 43x26cm 200τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη πρακτικότητα και ποιότητα με την Κρονος σακούλα ρολό 43x26cm 200τεμ. Ιδανική για κάθε χρήση, από την καθημερινή αγορά μέχρι τις μεταφορές σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε σας δραστηριότητα.
Τιμή 2,48 €

Libresse σερβιετάκια dailies long 50τεμ

Τα Libresse σερβιετάκια dailies long 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση καθημερινά. Με την απαλή υφή τους και την μεγάλη απορροφητικότητά τους, τα Libresse σερβιετάκια dailies long 50τεμ εξασφαλίζουν την προστασία και την αίσθηση φρεσκάδας που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη προστασία και άνεση!
Τιμή 2,70 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pear & aloe 50ml

Ανανεωτικό άρωμα αχλάδι και αλόης που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Η απαλή φόρμουλα roll-on προσφέρει προστασία για 48 ώρες ενάντια στην εφίδρωση και τη μυρωδιά, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα!
Τιμή 2,08 €