• Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 1
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 2
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 3
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 4
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 5
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 1
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 2
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 3
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 4
  • Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ Tns - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ

Τα Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ d 08411 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία στη χρήση, αυτά τα μανταλάκια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Tns μανταλάκια σιλικόνης σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
13338
5204558360745
1,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns μανταλάκια πλαστικά χρωματιστά 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά χρωματιστά της εταιρείας TNS διατίθενται σε συσκευασία 24 τεμαχίων με κωδικό προϊόντος D0851. Τα μανταλάκια αυτά είναι κατάλληλα για να κρατάτε τα χαρτιά σας τακτοποιημένα και ταχεία πρόσβαση σε αυτά. Είναι ιδανικά για χρήση στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι.
Τιμή 1,23 €

Gimi jolly silver απλώστρα πτυσσόμενη τριπλή δαπέδου 18m

Η απλώστρα Gimi jolly silver προσφέρει μια ευέλικτη και πρακτική λύση για το στέγνωμα των ρούχων. Με τη δυνατότητα πτυσσόμενης σχεδίασης και μήκος 18m, αυτή η απλώστρα είναι ιδανική για κάθε σπίτι. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει η Gimi jolly silver απλώστρα!
Τιμή 17,23 €

Sidirela σχοινί απλώματος πλαστικό 10m

Το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του και το μήκος των 10 μέτρων, το σχοινί αυτό θα σας βοηθήσει να απλώσετε τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m τώρα!
Τιμή 0,64 €

Κύκλωψ απλώστρα ρούχων πτυσσόμενη τριπλή δαπέδου 18m

Η τριπλή δαπέδου απλώστρα ρούχων Κύκλωψ 18m είναι η ιδανική λύση για τον χώρο σας! Με την ευρεία της επιφάνεια μπορείτε να στεγνώσετε με άνεση μεγάλο όγκο ρούχων, ενώ η πτυσσόμενη σχεδίασή της εξοικονομεί χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Εύκολη στη μεταφορά και απόλυτα ανθεκτική, η απλώστρα Κύκλωψ θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 14,24 €

Απλώστρα ρούχων μπαλκονιού μικρή

Η απλώστρα είναι κρεμαστή και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, χωρίς την χρήση εργαλείων. Στερεώνεται στο κάγκελο του μπαλκονιού σας, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά της κουπαστής.

Τιμή 5,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 190μεζ 12,35kg

Η σκόνη Skip Active Clean καθαρίζει δύσκολους λεκέδες ακόμη και στο σύντομο πρόγραμμα. Με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα, χαρίζοντας στα ρούχα σας καθαριότητα.

Τιμή 42,64 €

Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ

Τα Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του μωρού σας. Με φυσικά συστατικά και εκπληκτική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα αυτά προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Septona, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα που του αξίζει. Αποκτήστε τα Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ τώρα και απολαύστε την αίσθη
Τιμή 3,43 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,79 €