• Νέο
  • MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ  92gr - (OREO SANDWICH)
  • MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ  92gr - (OREO SANDWICH)

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ 92gr - (OREO SANDWICH)

51187
7622210830043
1,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns χαλακι γουνα 60x90cm normal shape rug-90

Ανανεωτικό, μοντέρνο χαλάκι γούνας 60x90cm από την Tns. Με μοναδικό design και χρώματα που ξεχωρίζουν, αυτό το χαλάκι θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Απολαύστε την απαλότητα και την ποιότητα που προσφέρει η Tns με αυτό το υπέροχο χαλάκι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στιλ και ποιότητα.
Τιμή 10,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed bio αφρόλουτρο λευκό σύκο 500ml

Ταξιδέψτε και ανακαλύψτε τις μυρωδιές της χερσονήσου των Απεννίνων. Το γλυκό και δυνατό άρωμα από ΒΙΟ εκχυλίσματα λευκού σύκου θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην ιταλική Καμπανία. Απαλός καθαριστικός και περιποιητική φόρμουλα που λειαίνει, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα.

Τιμή 1,09 €

Τσάντα β μπλε 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα αρνί 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για σκύλους όλων των ηλικιών. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων.

Τιμή 0,69 €
Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml! Μια αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας με το μοναδικό αυτό αναψυκτικό και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στη ζωή σας. Μην το χάσετε!
Κανονική τιμή 0,89 € Τιμή 0,87 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €