• WELLAFLEX ΛΑΚ ΜΑΛΛΙΩΝ 250ML N4 EXTRA STARK
  • WELLAFLEX ΛΑΚ ΜΑΛΛΙΩΝ 250ML N4 EXTRA STARK

WELLAFLEX ΛΑΚ ΜΑΛΛΙΩΝ 250ML N4 EXTRA STARK

48120
4084500627055
3,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτ/λες βεζεταλ γωνια ατυπωτο λευκο 13,5x19cm 10kg

Το χαρτ/λες βεζετάλ γωνία ατύπωτο λευκό 13,5x19cm 10kg είναι το τέλειο προϊόν για όλες τις ανάγκες σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα και να διαπιστώσετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 44,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Heinz ketchup top down βιολογική 580gr

Ακαταμάχητη, πλούσια, αυθεντική HEINZ. Με μοναδική,χαρακτηριστική γεύση, από 100% τομάτες βιολογικής καλλιέργειας που ωριμάζουν φυσικά στον ήλιο και φτιαγμένη με το πάθος και την τεχνογνωσία της ΗΕΙΝΖ. Καμία άλλη Κέτσαπ δεν έχει τη γεύση της Κέτσαπ ΗΕΙΝΖ.

Τιμή 5,58 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 6x1,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,54 €

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Τιμή 0,46 €

Kaiser μπύρα pilsner κουτί 6x330ml (5+1 δώρο)

Η Kaiser μπύρα pilsner είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Με την απαλή γεύση της και το δροσιστικό της άρωμα, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την εξαιρετική ποιότητα μπύρας, με το κουτί 6x330ml και το δώρο 1 μπύρας από την εταιρία Kaiser. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη γεύση της Kaiser μπύρας παντού και πάντα.
Τιμή 7,16 €