• TNS ΣΑΜΠΑΝΙΕΡΑ inox 22cm - (03-950-3607)
  • TNS ΣΑΜΠΑΝΙΕΡΑ inox 22cm - (03-950-3607)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΣΑΜΠΑΝΙΕΡΑ inox 22cm - (03-950-3607)

50193
5204558371550
6,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uhu κολλα stic blister 8,2gr 2+1 δωρο

Η Uhu κόλλα stic blister 8,2gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη κόλλησης. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία, αυτή η κόλλα θα σας βοηθήσει σε κάθε δουλειά που χρειάζεται κόλληση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε 2 1 δώρο και να έχετε πάντα στη διάθεσή σας την καλύτερη κόλλα στην αγορά.
Τιμή 3,05 €

Tns πατακι μπανιου 100x60cm crp/60100

Το πατάκι μπάνιου Tns διαστάσεων 100x60cm είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Tns, το πατάκι αυτό προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον χώρο του μπάνιου σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και αντοχή στη χρήση, το πατάκι μπάνιου Tns θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,94 €

Natura σκουμπρί φιλέτο με ηλιέλαιο 170gr

Το φιλέτο σκουμπρί με ηλιέλαιο της εταιρείας Νatura είναι ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα που περιέχει φρέσκο σκουμπρί φιλέτο που έχει τηγανιστεί σε ηλιέλαιο. Με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που είναι σημαντικά για την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Μπορεί να σερβιριστεί ως σνακ, σε σάλατες ή συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα. Απολαύστε το με λεμόνι κ?

Τιμή 1,80 €
Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Κανονική τιμή 5,13 € Τιμή 4,34 €
  • -0,79 €
  • -0,79 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 200ml

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 2,72 €