• Tns χαλακι γουνα 60x90cm normal shape rug-90
  • Tns χαλακι γουνα 60x90cm normal shape rug-90
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns χαλακι γουνα 60x90cm normal shape rug-90

Ανανεωτικό, μοντέρνο χαλάκι γούνας 60x90cm από την Tns. Με μοναδικό design και χρώματα που ξεχωρίζουν, αυτό το χαλάκι θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Απολαύστε την απαλότητα και την ποιότητα που προσφέρει η Tns με αυτό το υπέροχο χαλάκι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στιλ και ποιότητα.
31796
5204558398144
10,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12

Το ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την απόλυτη διαφάνεια που προσφέρει, σας επιτρέπει να βλέπετε τα τρόφιμα σας χωρίς την ανάγκη να ανοίγετε το καπάκι. Είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ!
Τιμή 3,20 €

Palmolive σαπουνi 90gr milk & honey

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 δώρο milk & honey είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που θα φροντίσει το δέρμα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του με γάλα και μέλι θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας καταπλήξει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.

Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Bolsom αφροσάπουνο 1lt Bolsom αφροσάπουνο 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Bolsom αφροσάπουνο 1lt

Αφρός Καθαρισμού 1lt Bolsom, πλούσιος αφρός με ένα πάτημα

Κανονική τιμή 3,69 € Τιμή 3,37 €
  • -0,32 €
  • -0,32 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg

Η Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg είναι η ιδανική επιλογή για άψογο καθαρισμό και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με την προηγμένη της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε λεκέ και βρωμιά, δίνοντας στα ρούχα σας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αφήνει μια μοναδική μυρωδιά φρεσκάδας που διαρκεί για πολύ καιρό. Αποκτήστε τη Skip σκόνη απορρυπαντικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό των ρούχων σας!
Τιμή 14,49 €

Bacteril καθαριστικό για πουρί τουαλέτας 1lt

Υγρό καθαριστικό σχεδιασμένο για να εξαλείφει τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες και να καθαρίζει, όπως επίσης και να περιορίζει τις μυρωδιές σε μπάνια και χημικές τουαλέτες. Απομακρύνει το πουρί και τα κατάλοιπα ασβεστωδών αλάτων, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για να καθαρίζετε πλακάκια και τουαλέτε.΄Εχει απολυμαντική ισχύ, χάρη στις ενώσεις τεταρτογενούς τύπου που περιέχει.

Τιμή 4,33 €

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 150gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 150gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να δημιουργήσουν ένα νόστιμο σνακ. Τα φυστίκια αυτά είναι γνωστά για την κροκαντίλα τους και την αλμυρή γεύση που προσφέρει το αλάτι.

Τιμή 1,35 €