• Νέο
  • KRAFT ΜΠΩΛ ΣΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 750ml - (50τεμ.) - (25oz)
  • KRAFT ΜΠΩΛ ΣΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 750ml - (50τεμ.) - (25oz)

KRAFT ΜΠΩΛ ΣΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 750ml - (50τεμ.) - (25oz)

51184
5200126297796
7,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns θερμος ανοξειδωτος double wall 500ml stc2

Ανακαλύψτε τον Tns θερμό ανοξείδωτο διπλού τοιχώματος 500ml stc2 και απολαύστε τον καφέ ή το τσάι σας σε θερμοκρασία που διαρκεί. Η εξαιρετική ποιότητα και η στυλάτη σχεδίασή του θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Tns για τις καθημερινές σας ανάγκες.
Τιμή 7,62 €

TNS ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ (140x180cm) - (TBL180)

Ανανεωτικός και μοντέρνος σχεδιασμός για τον χώρο σας! Το TNS τραπεζομάντηλο αλεκίαστο διαστάσεων 140x180cm (TBL180) είναι ο ιδανικός σύντροφος για το τραπέζι σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικότητα στον χρόνο και εύκολη συντήρηση. Με το μοντέρνο του design θα δώσει μια άλλη νότα στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας. Απογειώστε τη διακόσμηση του χώρου σας με το TNS τραπεζομάντηλο αλεκίαστο!
Τιμή 6,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα Caribbean Lemon της Fa σε μορφή roll-on, που διαρκεί μέχρι και 48 ώρες. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Λειτουργεί επίσης ως αντιιδρωτικό, μειώνοντας την ποσότητα του παραγόμενου ιδρώτα, χωρίς ωστόσο να καταστέλλει τη συνολική ροή του.

Τιμή 1,44 €

Wash & go shampoo 360ml classic 1+1 δωpo

Το Wash & go σαμπουάν 360ml classic 1+1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα καθαρίζει βαθιά τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα προστατεύει. Αποκτήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Wash & go σαμπουάν. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με το Wash & go!
Τιμή 4,75 €

Vileda σκούπα classica 2σε1

H σκούπα της Vileda με διπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με δύο ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη. Καθαρίζεται εύκολα καθώς η βρωμιά δεν κολλάει στις τρίχες της.. Η Vileda Classica σκούπα 2σε1 συνδυάζει δύο τύπους ινών.

Οι πυκνές και λεπτές τρίχες (μαύρες) για τη συλλογή της λεπτής σκόνης. Οι σκληρές τρίχες (ασημί) για τη συλλογή σωματιδίων και τριχών.

Διαθέτει προστατευτικά στις άκρες για να μην "τραυματίζει" τα έπιπλα σας.

Τιμή 4,24 €

Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml

Το Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η μοναδική του φόρμουλα αναζωογονεί την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την μεταξένια και ενυδατωμένη. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml.
Τιμή 2,47 €