• ΗΒΗ 330ml (6ΑΔΕΣ) ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
  • ΗΒΗ 330ml (6ΑΔΕΣ) ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

ΗΒΗ 330ml (6ΑΔΕΣ) ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

50634
5201156591625
0,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Schweppes πορτοκαλι με ανθος πορτοκαλιου 6x330ml

Ανανεωτική γεύση πορτοκαλιού συνδυασμένη με την απολαυστική αίσθηση του ανθού πορτοκαλιού. Απολαύστε τη δροσιστική Schweppes πορτοκαλι με ανθό πορτοκαλιού 6x330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Ιδανική επιλογή για να απολαύσετε σε κάθε περίσταση και να ανανεώσετε την εμπειρία σας με την ποιότητα και τη γεύση της Schweppes.
Τιμή 6,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €

Bolsom παχύρρευστο χλώριο με άρωμα λεμόνι 4lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 3,91 €

Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr

Η Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr είναι ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Η πλούσια γεύση και η τραγανή υφή της γκοφρέτας θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε την ως ένα γλυκό σνακ στη διάρκεια της ημέρας ή ως γλυκό επιδόρπιο μετά το γεύμα σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει - αποκτήστε τώρα τη Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,15 €

Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ

Το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία, τα σφουγγάρια αυτά αφαιρούν αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίασή τους κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθ
Τιμή 1,11 €

Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml

Η Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml της εταιρίας Vaseline είναι το ιδανικό προϊόν που προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Με την μοναδική της σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε απαλό, λαμπερό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 4,06 €