• TNS ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ (140x180cm) - (TBL180)
  • TNS ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ (140x180cm) - (TBL180)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ (140x180cm) - (TBL180)

Ανανεωτικός και μοντέρνος σχεδιασμός για τον χώρο σας! Το TNS τραπεζομάντηλο αλεκίαστο διαστάσεων 140x180cm (TBL180) είναι ο ιδανικός σύντροφος για το τραπέζι σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικότητα στον χρόνο και εύκολη συντήρηση. Με το μοντέρνο του design θα δώσει μια άλλη νότα στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας. Απογειώστε τη διακόσμηση του χώρου σας με το TNS τραπεζομάντηλο αλεκίαστο!
41385
5204558467703
6,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WOODSTONE ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ (18x8cm)

Η κατσαρόλα WOODSTONE (18x8cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αντοχή της στη θερμότητα, θα μπορείτε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ασφάλεια. Η εκλεπτυσμένη σχεδίασή της προσθέτει στυλ στην κουζίνα σας, ενώ η εργονομική λαβή της εξασφαλίζει άνετη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα αναβαθμίσ?
Τιμή 15,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζωγράφος ακατέργαστη ζάχαρη καστανή 500gr

Φυσική ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Χρησιμοποιείται στον καφέ, τα κέικ, τα κουλουράκια, τις μαρμελάδες, τα παγωτά, τις τάρτες και τις τούρτες. Πασπαλίζεται στις κρέπες, τα δημητριακά, το γιαούρτι, τις φρουτοσαλάτες.

Τιμή 1,66 €

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ INOX - (2+1τεμ.)

Τα Scotch Brite σφουγγαράκια INOX είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα του ανοξείδωτου χώρου σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, αφαιρούν εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας την επιφάνεια λαμπερή και γυαλιστερή. Μην αφήνετε να περάσει άλλη μέρα χωρίς να αποκτήσετε αυτά τα εκπληκτικά σφουγγαράκια INOX και δώστε λάμψη στο χώρο σας!
Τιμή 1,08 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2x750ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 3,43 €

Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 236ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 236ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,58 €