• VELLIS CORINA ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  • VELLIS CORINA ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VELLIS CORINA ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

48453
5203162422078
0,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ICE MINT 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη δροσιά του λευκού πάγου στο στόμα σας με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ICE MINT. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 6,75 €

Μπωλ σαλτσας inox φ6,5cm 145-3-65

Το μπωλ σαλτσας inox φ6,5cm 145-3-65 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε τραπέζι. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διάμετρο 6,5cm, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε τις αγαπημένες σας σάλτσες και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 0,87 €

RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των RUFFLES CHIPS BBQ 155gr και ανακαλύψτε την τελειότητα σε κάθε δαγκωμό. Η τέλεια συνδυαστική γεύση των μπισκότων με τη μοναδική γεύση BBQ θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις RUFFLES CHIPS BBQ 155gr σε κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία.
Τιμή 1,99 €

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 15cm (6315)/(κεραμικο μαχαιρι)

Ο ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 15cm (6315) με κεραμικό μαχαίρι είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κάνει τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Ο ακρυλικός σώμα του μύλου εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το κεραμικό μαχαίρι εξασφαλίζει ότι τα μπαχαρικά και οι μπούκωνες θα τεμαχίζονται με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τον ΑΚΡΥΛΙΚΟΜΥΛΟ 15cm (6315) σήμερα και αναβαθ
Τιμή 6,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Με τη μαγική του σύνθεση αυτό το μαλακτικό θα σας σαγηνεύσει με το αναζωογονητικό άρωμα που αφήνει πίσω του. Αφεθείτε στην απαλή αγκαλιά του Cajoline και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία πλύσης που θα κάνει τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την κα
Τιμή 3,69 €

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 40x25,5x1cm

Η Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 40x25,5x1cm είναι ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της, εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Το μοντέρνο σχεδιασμό της ταιριάζει τέλεια σε κάθε κουζίνα, ενώ η μεγάλη επιφάνεια κοπής της κάνει την προετοιμασία των φαγητών γρήγορη και εύκολη. Αποκτήστε τώρα την Nava terrestrial επιφάνεια κοπής και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 6,12 €

Συμεωνίδης χουρμάδες αποξηραμένοι 200gr

Αποξηραμένοι χουρμάδες της εταιρείας Συμεωνίδης, οι οποίοι είναι οι καρποί του φοίνικα Phoenix dactylifera, ενός δέντρου που συναντάμε σε τροπικά και υποτροπικά κλίματα. Έχουν γλυκιά γεύση και μπορούν να καταναλωθούν σκέτοι ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, κλπ. Αποτελούνται κατά 70% από φυσικά σάκχαρα, κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετική πηγή ενέργειας. Το υπόλοιπο 30% αποτελείται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο.

Τιμή 1,02 €

Sensodyne οδοντόβουρτσα complete protection μαλακή

Η οδοντόβουρτσα Sensodyne Complete Protection είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με ευαίσθητα δόντια. Η μικρή κεφαλή με την κλίση που διαθέτει, οι μαλακές εξωτερικές και οι εσωτερικές σπειροειδείς τρίχες της, προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό σε δόντια και ούλα, απομακρύνοντας την πλάκα ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία.

Τιμή 3,63 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού