• PATTEX ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ 50gr.
  • PATTEX ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ 50gr.

PATTEX ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ 50gr.

42539
8004630892112
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (204)

Το πηρούνι γλυκού Hotelia (204) είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας εμπειρία στο τραπέζι ακόμα πιο ευχάριστη. Με το μοντέρνο design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πηρούνι Hotelia θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,43 €

Tns θήκη παντελονιών 25x36x20cm

Η TNS ΘΗΚΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα παντελόνια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 25x36x20cm, αυτή η θήκη παντελονιών προσφέρει αρκετό χώρο για την αποθήκευση και την προστασία των αγαπημένων σας ρούχων. Αποκτήστε τώρα τη δική σας θήκη παντελονιών και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα κομψό και λειτουργικό αξεσουάρ!

Τιμή 4,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml είναι η ιδανική επιλογή για υγιείς και λαμπερές δόντια. Η μοναδική σύνθεσή της με πρόπολη προσφέρει προστασία κατά της πλάκας και των τεριέλων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει φρεσκάδα και δροσιά στην αναπνοή. Αποκτήστε την Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,21 €

DeLux χλώριο λεμόνι 2lt

Καθαριστικό υγρό χλωρίου της εταιρείας Delux, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Με άρωμα λεμόνι

Τιμή 1,03 €

AIM οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το χωρητικότητας 1 λίτρο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,70 €

Jacobs κάψουλες espresso No10 intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €