• Νέο
  • Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ
  • Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ

Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ

51143
2111253900011
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδια δυοσμος 30gr, φακελοσ

Ανανεωτικός δυόσμος από την Ινδία, με έντονο άρωμα και μοναδική γεύση. Απολαύστε τον σε κάθε τσάι σας και αναζωογονηθείτε με τη φρεσκάδα του. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
Τιμή 0,72 €

Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα

Το Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Η συνδυαση της νηστίσιμης βρώμης με την πλούσια σοκολάτα δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να ξυπνήσετε με ενέργεια και δύναμη. Αφήστε το Βιολαντα δημητριακα να σας συνοδεύσει σε μια γευστική περιπέτεια κάθε πρωί!
Τιμή 3,22 €

ΗΛΙΟΣ ΠΙΠΕΡΙ ΧΟΝΔΡΟ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ 50gr. - (ΦΑΚΕΛΟΣ)

Ηλιος πιπερι χονδρο αναμεικτο 50gr. - Φάκελος. Ανακαλύψτε τη γεύση του ήλιου και του πιπεριού σε ένα μοναδικό μείγμα που θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Με τη φρεσκάδα και την ποικιλία των αρωμάτων του, το Ηλιος Πιπερι Χονδρο Αναμεικτο θα γίνει η αγαπημένη μυστική πρώτη ύλη στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αυθεντική γεύση του!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

El-Ef σακούλες τροφίμων μεσαίες 28x33cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x33cm είναι μεσαίου μεγέθους και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι κατάλληλες για την αποθήκευση και τη μεταφορά τροφίμων, προσφέροντας προστασία και διατήρηση της φρεσκάδας τους. Είναι βολικές και εύκολες στη χρήση, καθιστώντας τον αποθηκευτικό χώρο σας πιο οργανωμένο.
Τιμή 0,56 €

Okf smoothie mixed fruits orange 350ml

Smoothie της εταιρείας OKF από mixed fruits orange. Σε αντίθεση με τους χυμούς, παρασκευάζεται από ολόκληρο το φρούτο, χωρίς δηλαδή να αφαιρούνται οι ίνες του, κάτι που το κάνει εξαιρετικά θρεπτικό ενώ παράλληλα περιέχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες. Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση και μπορείτε να το πίνετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Τιμή 1,44 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
Τιμή 0,46 €

Αεροστόπ πόρτας 12x87cm

Το αεροστόπ βέργα είναι κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες δαπέδων, όπως παρκέ και ξύλινα δάπεδα. Μπορείτε να σφραγίσετε το διάκενο μεταξύ πόρτας και δαπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. Αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα, ενώ παράλληλα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 1,32 €