• VIOMES ΣΕΤ ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ Νο 45 2LT
  • VIOMES ΣΕΤ ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ Νο 45 2LT

VIOMES ΣΕΤ ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ Νο 45 2LT

48592
5203493320456
2,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΕΝΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET NORMAL 24TEM

Η ΤΕΝΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET NORMAL 24TEM είναι το ιδανικό προϊόν για να αισθάνεσαι άνετα και προστατευμένη κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει, προσφέρει αξιόπιστη προστασία και αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε τώρα την ΤΕΝΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET NORMAL 24TEM και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας σας χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 6,43 €

Miglior σκυλοτροφη κονσερβα 405gr κυνηγι

Η Miglior σκυλοτροφή κονσέρβα 405gr κυνηγιού από την εταιρία Morando Miglior είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκα και υγιεινά υλικά, αυτή η σκυλοτροφή θα κάνει τον σκύλο σας να αισθάνεται ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Απολαύστε την πλούσια γεύση του κυνηγιού και δώστε στον αγαπημένο σας φίλο την καλύτερη διατροφή που μπορεί να έχει.
Τιμή 0,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας στενή No110

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,56 €

Έλμα λουκούμι με μαστίχα χίου 340gr

Ζουμερό λουκούμι με γεύση μαστίχας Χίου, φτιαγμένο με μεράκι και παραδοσιακή συνταγή από την εταιρία Έλμα. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της μαστίχας σε κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε τη γεύση που σας ταξιδεύει σε παραδοσιακές γεύσεις. Αποκτήστε το δικό σας Έλμα λουκούμι με μαστίχα χίου 340gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,89 €

Nivea roll-on talc sensation 2x50ml

Το αποσμητικό NIVEA Talc Sensation έχει αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και την εφίδρωση. Προσφέρει αίσθηση στεγνής και απαλής επιδερμίδας στη στιγμή, χάρη στην πολύτιμη πούδρα Kaolin* που περιέχει.

* Η πούδρα KAOLIN είναι φυσικής προέλευσης λευκή σκόνη από το ορυκτό καολινίτη και είναι δημοφιλής για την αποτελεσματική απορρόφηση και τη στεγνή αίσθηση που προσφέρει.

Χωρίς οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες. Συμβατό με την επιδερμίδα. Δερματολογικά εγκριμένο.

Τιμή 4,98 €