• Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα
  • Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα

Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα

Το Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Η συνδυαση της νηστίσιμης βρώμης με την πλούσια σοκολάτα δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να ξυπνήσετε με ενέργεια και δύναμη. Αφήστε το Βιολαντα δημητριακα να σας συνοδεύσει σε μια γευστική περιπέτεια κάθε πρωί!
29936
5200100941585
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/1-6,5cm 11065

Το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/1-6,5cm 11065 είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διαστάσεις GN1/1 και ύψος 6,5 εκατοστά, προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα για τα φαγητά σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και οργανωμένα!
Τιμή 8,62 €

Nestle dessert 75gr, κακαο σκονη

Η Nestle dessert 75gr είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε εκπληκτικά γλυκά και επιδόρπια. Με την υψηλή ποιότητα κακάο που περιέχει, θα απολαύσετε μια μοναδική γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα γλυκά. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γλυκές απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική ανάγκη. Αποκτήστε τώρα το Nestle dessert 75gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 2,04 €

Πινελο σιλικονης 20cm

Αποκτήστε το τέλειο φινίρισμα με το Πινέλο Σιλικόνης 20cm! Ιδανικό για εφαρμογή μακιγιάζ και κρεμώδων προϊόντων, θα σας χαρίσει ένα άψογο αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 0,84 €

Tns θήκη παντελονιών 25x36x20cm

Η TNS ΘΗΚΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα παντελόνια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 25x36x20cm, αυτή η θήκη παντελονιών προσφέρει αρκετό χώρο για την αποθήκευση και την προστασία των αγαπημένων σας ρούχων. Αποκτήστε τώρα τη δική σας θήκη παντελονιών και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα κομψό και λειτουργικό αξεσουάρ!

Τιμή 4,78 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας αμυγδάλου 100gr

Αμυγδάλου ION με σοκολάτα Υγείας, συνδυάζει αρμονικά την πλούσια γεύση σοκολάτας ΙΟΝ, υψηλής περιεκτικότητας σε κακάο, με τα ολόκληρα φρέσκο-καβουρδισμένα αμύγδαλα.

Τιμή 2,17 €

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 1lt

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 1,54 €

Μακο καστανή ζάχαρη 500gr

Η καστανή ζάχαρη είναι μια εναλλακτική επιλογή στην λευκή ζάχαρη, με πιο πλούσιο άρωμα και γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, γλυκάνισα και σοκολατούχα εδέσματα, καθώς και σε μαγειρικές συνταγές για να προσθέσει μία ζεστή, γήινη νότα. Η συσκευασία των 500gr είναι ιδανική για την καθημερινή χρήση στην κουζίνα.

Τιμή 0,96 €

Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml

Το Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας με την ποιότητα της Garnier. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα, ενώ το άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Garnier ultra suave σαμπουάν τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 3,54 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €