• Ινδια δυοσμος 30gr, φακελοσ
  • Ινδια δυοσμος 30gr, φακελοσ

Ινδια δυοσμος 30gr, φακελοσ

Ανανεωτικός δυόσμος από την Ινδία, με έντονο άρωμα και μοναδική γεύση. Απολαύστε τον σε κάθε τσάι σας και αναζωογονηθείτε με τη φρεσκάδα του. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
32659
5201861060072
0,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ - (32-800-1877)

Η TNS παγοθήκη πλαστική με βάση σιλικόνης είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση του πάγου σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της TNS, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο πάγος σας θα παραμείνει κρύος για πολλές ώρες. Η πρακτική βάση σιλικόνης τηρεί τον πάγο στη θέση του, ενώ το μοντέρνο design της παγοθήκης θα δώσει στο ψυγείο σας μια αίσθηση πολυτέλειας. Αποκτήστε την TNS παγοθήκη τώρα και απολαύστε δροσερά ποτά όλο το καλοκαίρι!
Τιμή 1,11 €

Practic αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 250ml

Η PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ ΛΟΣΙΟΝ 250ml 95o είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλη, αυτή η λοσιόν αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης με κάθε εφαρμογή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα αίσθημα καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Garden flower χαρτί υγείας λευκό 3φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας Garden Flower είναι λευκό, τριφυλλο και περιέχει 10 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή και τη χρήση στο μπάνιο. Η συσκευασία περιέχει 10 ρολά χαρτιού υγείας Garden Flower.
Τιμή 2,93 €

Maki υγρό καθαριστικό χεριών λεβάντα & κουκουνάρι 4lt

Το Maki υγρό καθαριστικό χεριών λεβάντα & κουκουνάρι 4lt της εταιρίας Maki είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει. Η μοναδική σύνθεσή του με λεβάντα και κουκουνάρι θα αφήσει τα χέρια σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 2,89 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα λεμόνι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Brava barbeque sauce 4,5kg

Η Brava barbeque sauce 4,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις γεύσεις της μπάρμπεκιου στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της συνταγή, προσφέρει έναν απίστευτα πλούσιο και γευστικό συνδυασμό γεύσεων που θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και απολαυστικά. Αποκτήστε την Brava barbeque sauce 4,5kg τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 13,44 €

Αλμωπία γεμιστές πιπεριές τουρσί από το χωριό 680gr

Οι γεμιστές πιπεριές τουρσί από την Αλμωπία είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαυστικές, τραγανές και γεμάτες με νόστιμο γέμιση, αυτές οι πιπεριές τουρσί είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό ταξίδι. Απόκτησέ τες τώρα και απόλαυσε μοναδικές γευστικές εμπειρίες που θα σε κάνουν να τις λατρέψεις!
Τιμή 3,32 €