• Νέο
  • Kenfood μείγμα για κρέπες 2kg
  • Kenfood μείγμα για κρέπες 2kg

Kenfood μείγμα για κρέπες 2kg

51040
5201544200047
15,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr με φουντούκι είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την απόλαυση. Η τραγανή υφή των γκοφρέτων συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του φουντουκιού για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τα Roshen wafers sandwich και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,37 €

SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM)

Τα SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με την απόλυτη απορροφητικότητα και την άνεση που προσφέρουν, τα SANI PANTS εξασφαλίζουν την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη και πιο άνετη.
Τιμή 10,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa τορτελίνια τρικολόρε 250gr

Τρικολόρε τορτελίνια Melissa 250gr - Απολαύστε τη γεύση της Ιταλίας με τις νόστιμες τρικολόρε τορτελίνια της εταιρίας Melissa. Φρέσκα υλικά, πλούσια γεύση, απλά να μαγειρέψετε και ένα πιάτο που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ιταλίας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,47 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Sensitive είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας του μωρού από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας. Επιπλέον τα συστατικά της προστατευτικής κρέμας συγκάματος SEPTONA, προσταυτεύουν ταυτόχρονα από ερεθισμούς κατά την αλλαγή της πάνας.

Τιμή 2,74 €

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ

Ανανεωτική κρέμα ντους Papoutsanis natura με yuzu και ανθη πορτοκαλιάς, ιδανική για μια αναζωογονητική εμπειρία κατά το μπάνιο σας. Η φρουτώδης αρωματική της σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων, ενώ η ενυδατική της φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας μαλακό και απαλό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης κάθε φορά που κάνετε ντους.
Τιμή 2,19 €

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 2τεμ

Πολυ απορροφητικό ρολό κουζίνας 3 φλυλλων, με αεροκυψέλες και τυπωμένο σχέδιο φρούτων σε μπλέ χρωμα , σε συσκευασία των 2 ρολών ,λευκό γκοφρέ , δεν αφήνει χνούδι.

Τιμή 1,25 €